fredag 5. november 2010

Trapperommet i 2.etg


Stolen er et bruktfunn som vi kom over på vei hjem fra Tønsberg. Husker ikke helt hvor vi stoppet, lurer på om det var i Setesdalen. Han hadde i allefall mye fint! På knaggene henger det en gammel pisk som min mann fikk engang han var på en jobb. Er så svak for disse dåpskjolene. Har en hengene her også. Den gleder meg hver gang jeg passerer den.Den ser litt sliten ut, men den kan fint brukes. Elsker fargen! Ikke så bra bilde. Overeksponert inne på lillebror sitt rom:) Har liksom ikke hatt tid til å ta noen bilder i det siste. Og dette var det jeg hadde på kamera:) Tusen takk for alle gode kommentarer med tanke på min datter. Når jeg får litt mer tid gleder jeg meg til å gå gjennom alles blogger og bare kose meg!

Jeg er hjemme fra sykehuset med min datter. Det var noen slitsomme dager, men nå begynner hun å  komme seg. Hun har mindre vondt men nå hun har fått feber... trolig en luftveisinfeksjon..  Hun ser Madicken om og om igjen. Begynner selv å bli litt lei selv om jeg elsker filmen. Klærne og huset til Madicken er til å få sug i magen av.


Ellers så har jeg bare helt syk flaks fortiden !!! Vel har vi hatt og har mye sykdom i huset, lite søvn og det der, men jeg har søren meg vunnet en giveaway inne hos Pink Lady! Jeg har vunnet en Staycation hos Scandic hotel... Makan!!! Jeg har allerede ytret ønske om at foreldrene mine skal få den av meg. De har vært gode barnevakter i det siste:) Tenke seg til. LUKSUS!
TUSEN TAKK PINK LADY!

Gode klemmer
Helene

9 kommentarer:

 1. Vann du? Så kjekt! Og så snill du er som tenkjer på foreldra dine! Nydeleg stol du viser, liknar på ein eg lånte i sommar. Klarer ikkje heilt å gløyme han ;) Forstår godt at du er glad i dåpskjolane, dei er berre nydelege!

  God bedring til veslemor,
  og god helg til deg og familien!

  God klem!
  E :)

  SvarSlett
 2. Så snill du er som vil gi premien til dine foreldre!!
  Fine bilder du viser, og veldig fint i trapperommet ditt. Koselig med slike gamle saker :) Nydelig farge på stolen.
  God bedring til tulla di...håper hun blir frisk snart.
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Noen mennesker har bare mer vinnerhell enn andre - lever inn lottokupong i morgen!
  Du er flink. Sterk. Mye alene med de to søte små.
  Alltid positiv.
  Elsker dette stillebenet.
  Elsker ALT i huset ditt.
  Det har en POSITIV atmosfære - og det er MYE viktigere enn alt annet♥

  SvarSlett
 4. Stolen er jo bare nydelig! Har du vunnet igjen, så kjekt! God karma:)
  God bedring til alle i huset!!

  SvarSlett
 5. Fine bilder, Helene :) Så fin dåpskjole :)
  Heldige deg da :)
  Koselig å gi foreldrene dine en overraskelse :)

  HA ei fin helg ;)

  Klem til deg :)

  SvarSlett
 6. utrolig fine bilder og herlige ting. er også veldig svak for gamle dåpskjoler, de er så yndige vakre og sarte. Stolen var vakker med herlig pattina. Ønsker deg ei riktig fin helg. klem Monica

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder og stolen var herlig!

  SvarSlett
 8. For en utrolig fin stol!det samme med både hylla og klokka. Kjempefine bilder. Ha et godt nytt år :)

  SvarSlett
 9. Montering av solcellepaneler på taket er en måte å ta vare på miljøet på. Det gir også en kostnadseffektiv løsning for å generere fornybar energi. Hvis du har et sørvendt tak vil det være veldig praktisk å installere solcellepaneler på det - spesielt hvis du bor i et område med høye strømkostnader.

  SvarSlett