mandag 6. september 2010

Kveldskos
Dette er bilder som lå i min kamerarull. De er tatt for noen dager siden. Dårlig lys på bildene men sånn er det når kveldsmørket siger på. Det er rått og kaldt om kvelden og det er deilig å tenne stearinlys etter at barna har lagt seg og roen senker seg over meg. Været i dag er bare nydelig!! Litt kjipa å være skikkelig forkjølet, men det hører nå høsten til. Oksene er også kommet ut på marken til bonden. Det synes jeg er ekstra koselig!! Da føler jeg at jeg bor skikkelig på landet:)

19 kommentarer:

 1. Så fine bilder! Fikk kveldskos-følelsen nå. =) Gleder meg til kvelden!
  Er det du som har tegnet? Altså på bilde nr. 2.

  Ha en fin ettermiddag og kveld.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 2. så koselig stemning med tente lys. Flotte sammensetninger. Likte også godt den grønne kassen din.

  SvarSlett
 3. Koselig og stemningsfyllt! Det er litt kos med høsten og mørket også ikke sant?

  SvarSlett
 4. Koselig stemning hos deg:)Det er nå hyggelig når det blir mørkere:)
  kos deg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 5. Som vanlig - kjempeflotte bilder ;-) Føler stemningen.

  Klem

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder og detaljer, likte spesielt sengen :-) Kjempesøt!! Mamma har en lik lampe som den du viser. Som vanlig en herlig stemning hos deg. Takk for at du deler med oss! ;-)

  SvarSlett
 7. Kooooooooooooooooooooselig :-)

  Klem W

  SvarSlett
 8. Härliga kvällsbilder. Man riktigt känner myset genom bilderna. Den barnsängen i järn är så vacker...me like! Idag har jag fotograferat till onsdagens nyheter i web-shopen. Och imorgon väntar en inköpstur till Göteborg.
  Mysa lika fint och gott i kväll....
  Kram Pia

  SvarSlett
 9. Skikkelig koselig høststemning!
  Håper roen senker seg i dag og, til tross for alt styret...:)

  SvarSlett
 10. Så koselig:) Den jernsengen er jo bare helt nydelig!

  SvarSlett
 11. Det er så koselig med stearinlys, jeg har fjusket og tent litt i sommer også:-)

  Jeg synes du skal ta bilder av den blå døren din. Den har en sånn fin farge!

  God bedring! Klemz

  SvarSlett
 12. Kjempefine bilder! De gir en god høststemning.. :)

  SvarSlett
 13. Nydelege bilder, ikkje lett å ha lyset med seg på kveldane når ein tar bilder! Men det gir ei eiga stemning det også? :) Nydelege detaljar! Så skjønt bilde av barnet ditt!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 14. Detaljer, detaljer, detaljer - slik skaper stemning! Huset ditt er en kosekrok når mørket faller på og stearinlysene tennes i majolikalampen....
  Klem

  SvarSlett
 15. For en nydelig blogg du har! Glad jeg kom over den:) Jeg fikk meg blogg i dag, og er fortsatt veldig usikker på hvordan jeg gjør dette! Kommer nok inn i det etterhvert:) Siden jeg er ny prøver jeg å finne mange nye blogger, og på en av bloggene jeg var fant jeg din!! Du viser nydelige bilder:) Gav et veldig fint preg! Minner meg om vår kjære hytte.. Den jernsengen var fantastisk!! Sånn vil jeg også ha.. Vil nesten spørre hvor du har kjøpt den! Jeg ser også at du er med i konkurransen om Norges vakreste hjem:) Så gøy!! Jeg følger spent med i den konkurransen!

  Her var det gøy å komme inn, og jeg kommer gjerne igjen:) Som sagt er jeg ny, men jeg skal prøve å legge deg til som følger. Hvis det er greit for deg:)

  SvarSlett
 16. Hei og takk for at du fant meg og vil følge meg. Og tusen takk for den fine kommentaren du la igjen hos meg! Jeg må bare si takk og like måte! Du har skapt et kjempekoselig hjem med masse koselige detaljer. Tror nok du allerede har vunnet en plass hos jurien. Når det gjelder leser-barometeret, så synes jeg det er mistenkelig lite aktivitet i det. Hva tror du? Uansett så er vi alle 10 vinnere. Tenk på alle dem som har flotte hjem som ikke kom videre. Det blir spennende å følge med videre. Jeg har ikke blogget så lenge, ca 1 måned. Når jeg ser på alle de flotte bloggene/bildene der ute, inkl. din - har jeg mye å lære:-)Jeg legger meg til som følger. Ha en fin kveld og igjen takk for komplimentet. Klem fra Hjørdis - Nord-Hidle:-)

  SvarSlett
 17. Hei, nå har jeg sittet og kost meg med bloggen din i kveld, så nydelig hus og hjem du har. Et hus fullt av inspirasjon og nydelige møbler og ting, det liker jeg. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 18. Åhhhh så vackert.....
  Är inne i en intensiv jobbperiod just nu så jag hinner inte riktigt med att blogga så mycket, men nu kände jag bara en sådan lust att kika in.
  Ha det fint!
  Kram Mia

  SvarSlett
 19. Tusen takk for koselig kommentar tilbake:) Det er jo alltid litt skummelt å blogge om privatlivet sitt, og jeg har ikke tenkt å bli en blogger som skriver om hva man spiste til middag, og hva man hadde på seg i dag. Kommer for det meste til å legge ut bilder av ting jeg liker, som for eksempel bildene fra hytten som jeg la ut i dag, og og om sykdommen min. Blogg er jo et fantastisk virkemiddel for å få hjelp! Kanskje jeg treffer på noen fantastiske leger, fysioterapeuter, kiropraktorer som kan en mirakelkur? :) Prøver å legge meg til som følger hos deg, men klarer det ikke?? Vet du hvordan jeg gjør det? Ha en fin dag!

  SvarSlett