tirsdag 14. september 2010

Garderobe detaljer
Denne kassen er et funn fra antikkmessen i Bergen. Tror den er fra England. Jeg er usikker på om det er en gammel bomsterkasse, eller og det er en skuff eller lignende. Kan brukes til så mangt og er veldig fin synes jeg:)


Detalj håndtak
Kjøpmannsdisken

11 kommentarer:

 1. Så fint! Hva har du oppi esken?:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Tenk for et funn den kjøpmannsdisken er!!!
  Og så utrolig bra at du ikke malte den som du hadde tenkt i utgangspunktet.... Jeg tror den må være den aller største skatten i det fantastiske huset ditt...:)

  SvarSlett
 3. Jeg er enig med Trefemtien - kjøpmannsdisken er det vakreste av alle skattene du har. Hadde du tenkt å male den???????????????
  Synes at jernkassen var helt perfekt. Jeg blir stadig overrasket over alt du har av gamle perler:)

  SvarSlett
 4. For en nyyydelig kjøpmannsdisk, så heldig du er som fant den:)

  SvarSlett
 5. Må jo bare si at du har så utrolig mye fint i ditt hjem (og du er jo veldig flink til å ta bilde av de tingene). Det blir til at jeg sitter å "sikler" og drømmer om den dagen jeg kommer over slike skatter.

  Ønsker deg en flott uke! Klem Madelén

  SvarSlett
 6. For ei herlig gammel kasse, - med herlig rust og nydelig patina! Kjøpmannsdidken var heller ikke å forakte - og så sto de jo perfekt til hverandre, de to?! Likte alle de nydelige bildene dine; legger meg til som følger ;-)- Særlig synes jeg entréen deres ble nydelig - den blåfargen er noe av det mest perfekte blå jeg har sett!!! Hva heter den?

  :-)

  SvarSlett
 7. Vilka underbara handtag det var på din köpmansdisk. Älskar dessa detaljer..Lådan var fin också..men så har du också en viss förmåga att fotografera allt så det blir fint. Alltid en njutning att besöka din blogg!
  Kram Pia

  SvarSlett
 8. Hei!

  Tusen takk for hilsenen du la igjen inne hos meg, den gikk rett i hjertet ;) La meg til her hos deg og kommer tilbake en dag jeg har tid til å blogge.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Oj, så lekkert! Nesten så jeg sovnet her, men NÅ er jeg våken. Nå skal jeg scrolle opp og se bildene en gang til. =)

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 10. LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅVLIIIIIIIIIIII!!!!! Enig med resten her, den er lekker! jeg syns jo alle skattene dine er fine jeg da, ja, og huset og ...ALT!!!!

  Klem W

  SvarSlett
 11. Er konkurransen over nå? Hvordan gikk det? Onsdagsklem:-)

  Hilsen husmoren!

  SvarSlett