mandag 20. september 2010

Jeg har vunnet en utlottning!

Er det noe som noen gang har sett en gave pakket inn så vakkert! En fryd for øyet!
Jeg har jammen flaks! Dette var mitt først forsøk på å vinne en Give away. Og så vant jeg alt dette vakre av skjønne skjønne Malin fra Norregård. Jeg er så takknemlig! Tusen takk snille Malin. Jeg er gledelig overrasket! Oi hvor gøy! Tenke seg til..

Hurra!

Ha en herlig kveld!
Det har i allefall jeg...

Kram karm eller Klem Klem:)
Helene

18 kommentarer:

 1. Virkelig nydelig det du vant. Så gjennomført og vakkert. Passer perfekt til huset ditt. Var jo inne på tv2 og så reportasjen. :) Virkelig flott!! Fikk også en gledelig nyhet i dag. ;)

  SvarSlett
 2. Hei, H!

  Gratulerer så mye både med premien og som første finalist! Så moro! Vi ventet på når det skulle komme, siden du sa tidligere i sommer at de hadde vært på besøk hos deg! Vi synes du gjorde en flott figur! Dette var da ingenting å grue seg for:) Skjønne barn! Og så fin overdel du hadde på deg:) Kanskje litt dumt å spørre hvor du har kjøpt den??

  Vi lurer på en ting, der du har følgerne dine, står det Velkommen skal dere være! Vi har også lyst til å ha skrift over der, men får det ikke til.. Vet du hvordan vi går frem? Du svarer oss kanskje ikke, men vi hadde blitt veldig glade!

  Håper ikke du blir lei over kommentaren vår.. Du må gjerne slette den hvis du vil det!

  SvarSlett
 3. Så nydelig, Helene!! Den gaven er jo nesten for fin til å bli pakket opp.. ;) hihi!

  Det er forskjell på folk, jeg er alltid med på give away`s, kjøper alltid lodd, spiller alltid lotto.. Tror du jeg vinner noe?? hihi!

  Ha en F A N T A S T I S K kveld!!

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Så gøy:) Tenk at du vant på første forsøk!!!
  OG jeg så nettopp på tv2, du var jo fantastisk flink!!!!
  Jeg blir helt stolt:) Flinke, fine Helene:):)

  SvarSlett
 5. Grattis med den fine premien ja....og med finaleplass!!
  så flott!!!

  SvarSlett
 6. Så kjekt, fin premie:)
  Så akkurat reportasjen fra i dag, og du var jo kjempeflink!!

  SvarSlett
 7. Sjalabaisen,
  Grattis med nyyydelig premie!! Passer rett inn i heimen.
  Du, eg glømte jo helt å si at du var knallande flink i reportasjen, eg óg e litt stolt...ha ha ha ha ha.....Og DE veloopdragne ungene. Well done you! Tenker du hadde bestukket dem med snop! (hadde iallefall eg måtte ha gjort her i heimen). Nei, du var kjempeflink og fin og bare låvli :-)
  Idag har jeg fått mitt ...erh..IGJEN er det altså bare MITT! Inge stakkars får ingenting han.....anyway, nytt bord fra JDL kom idag. Foreløpig ligger det på en pall utenfor. Må først få ut det gamle bordet, som skal få fortsette livet litt lenger nedi i Gosenkosen :-)

  Ha en forrykende kveld :-)

  Klem W

  SvarSlett
 8. Ja var inne der og så du hadde vunnet...heldigris:)Og i finale sier du...ja er jo ikke rart det da:)Må gå inn og sjekke tv 2 tror jeg:)
  kos deg snupalura...
  eddaKlemer

  SvarSlett
 9. Hei igjen:)
  Nå har jeg vært inne og sett intervjuet og huset ditt...
  Et flott intervju du ga...så naturlig og fint:)
  Lykke lykke til...håper du vinner jeg...:)
  klemkelem

  SvarSlett
 10. Åh, for en nydelig innpakket gave. Forstår godt at du ble glad for den. Kjempefint innhold også. :o)

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 11. Grattis, grattis, grattis! Det er deg vel unt ;-) Helt fantastisk innpakning. Skjønner godt at du har lyst til å beholde pakken sånn som den er. Du får lirke ut det som er inni - og putte inn noe vatt...hi...hi... Kos deg med gaven ;-)

  SvarSlett
 12. Jeg ler høyt!!! Ha, ha, ha!!!! Så vittig med seriøst tv intervju!!!! Heimen er ikke annet enn praktfull. Det er jo bare fantastisk at du er en av finalistene. Kanskje vi skal se det på storskjerm i morgen - hele familien?? Ha ha ha:)
  Og så premie da - hm...lykken står den kjekke bi. Forventer at alle julegavene våre har likedan innpakning i år:)
  Grattisklem fra søs

  SvarSlett
 13. Tusen takk for svar:) Det var veldig godt! Vi har forsøkt, men tror ikke helt vi har fått det til?? Jaja, går vel bedre etter hvert! Så bra at det ikke gjorde noe at vi la igjen noen ord! Var det rart å se seg selv på tv? Du har ingenting å være redd for, for du gjorde det veldig bra..

  Ha en god kveld:) Klem fra K og T:)

  SvarSlett
 14. Hej!!
  Vad kul att du blev så glad!! Min mail adress är malin.kronmar@telia.com

  Kram Klem Malin

  SvarSlett
 15. Så utrolig flott gave!! Snakk om pent pakket inn a ;)

  Klem Madelén

  SvarSlett
 16. Var just inne på Malins blogg och såg att du vunnit! Stort grattis! Och vilket vackert paket sen....! Sen förstår jag att du gått till final...grattis till det också. Hur gör man för att gå in och titta på intervjun alla skriver om?
  Kram Pia

  SvarSlett
 17. Så heldig du er! Jeg vinner aldri noe, jeg ... men en gang kanskje.

  Åh! Jeg har gått glipp av intervju med deg. Men om det ligger ute på TV2, så skal jeg finne det :) Og gratulere med finaleplass. Så gøy, og vel unt. Du har et vakkert hjem.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 18. Hei Helene :)
  Grattis med den fine pakken!
  Var nettopp inne på tv2 sine sider for å se intervjuet. Kjempemoro å se huset "live", og deg også da seff! Dere har et nydelig hus! Masse fine detaljer, og fremfor alt så så det veldig koselig ut!
  Tvi tvi i konkuransen! Heier på deg :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett