fredag 24. september 2010

BRØDRENE CLOETTA


Dette blikk- evt emaljeskiltet har min mann egenhendig funnet i dette huset som ble revet. Det var spikret opp på veggen for å holde noe på plass. Han brukte rimelig lang tid på å få det ned intakt.. Intakt og intakt fru blom, det er jo ganske shabby! Men jeg liker det. Det har en historie. For det første så er det gøy at min mann virkelig interesserer seg for noe som er gammelt:) Når jeg drar han med meg rundt, så er det skilt han ser på. De er så dyre! Så han ble glad da han fant dette, fordi da slapp han å kjøpe noen.
For det andre så tror jeg det kommer fra det bitte lille huset som er på andre siden av veien der hvor de rev huset. Der var det en liten butikk i gamle gamle dager, når det var kjerrevei. At skiltet har overlevd og kommet inn i huset vårt er litt kjekt å tenke på. Så når jeg ser skiltet blir jeg jo glad. Kan jo ikke selge det for 1200 kr da! Se innlegget lenger ned:)Dette bildet er tatt til annonsen min på Finn.no. Jeg skal prøve å selge dette hvite avlastningsbordet for 300-400 kr. Det rare er at det har ringt meg tre menn som alle har sett annonsen men de spør om skiltet som skimtes på toppen av bildet. De har lurt på om det er for salg og om jeg kan sende de bilde av det. Jeg har sagt at dette er min mann sitt og at han ikke er interessert i å selge det. Har sendt dem bilde av skiltet for å tilfredsstille nysgjerrigheten deres. Men nå i kveld har vi fått et bud på 1200 kr selv om skiltet er meget skadet. ?! Fasinerende! Dette kan jeg ikke noe om og ble litt sånn, "JØSS!"
Disse gutta som samler på skilt er virkelig om seg for å finne det de samler på:) Jeg vet ikke om dette skiltet er verdt noe. Men skulle likt å vite om det fantes mange av akkurat denne type, eller om min mann har funnet en liten skatt:)

H E R L I G F R E D A G!
KLEM
H

19 kommentarer:

 1. Helt herlig innlegg! Det skiltet er kjempefint! Var det dette som satt fast mellom de to veggene? Hordamusset skal jo hente den lille butikken - så jeg tror at skiltet er en skatt. Jeg fant jo et sSinger skilt der borte - men det er ikke brukenes - eller skal vi høre med samlerne? Ha ha!
  Digg fredag fra Pneumonia

  SvarSlett
 2. Vittig med skiltet:) Haha:) Tenk at det er verdt Så mye!!!! Veldig gøy:) (tenk hvor mye du kunne fått for det hvis det var inntakt.......)

  SvarSlett
 3. Hei hei
  Så utrolig stilig skilt. En skikkelig skatt.
  Ha en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. For et spesielt og fint skilt! Bra at mannen også interesserer seg for slikt:) Er det mange hus som har blitt revet eller er det et hus hvor dere har funnet mange fine skatter?:)

  SvarSlett
 5. Hehehe, vettu hva, Helene, jeg var på finn tidligere, og så på den annonsen, faktisk! Jeg også falt for skiltet ;-)

  Så moro at så mange er interesserte, da! ;)

  Ha en skjønn helge videre, Helenemor!

  Klem, T

  SvarSlett
 6. Utrolig koselig blogg du har! Har lagt meg til som følger. Håper det var greit! Du kan besøke meg på " Hjem og lidenskap" om du vil: ) God helg!

  SvarSlett
 7. Jeg likte skiltet når det var litt skralt jeg!
  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 8. Hej..

  Ooo vilken härlig blogg! Så mysig..

  Önskar dig en fin helg!

  Kram Mia

  SvarSlett
 9. For et herlig skilt! Er nok flott for en samler dette, men jeg hadde nok ikke solgt det jeg heller nei!!!
  Blir jo så glad i disse gamle vakre tingene, og det betyr mer enn verdien :)
  Ha en fin helg!
  klem Laila

  SvarSlett
 10. For en fantastisk skatt!!
  Da vi rev dette huset fant vi utrolig mye rart i veggene...kjekt å få litt historie på kjøpet;=)
  Jeg må bare gjenta hvor vakkert du har det. Er helt målløs <3

  Klem..

  SvarSlett
 11. Flott herlig skilt...ja du vet det er samlere av alle slag...og de er villig til og betale mye for akkurat det de samler på:)
  kos deg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 12. Strunta i vad det är värt, det är ju en skatt!! din man funnit. Så otroligt vackert med sin patina och vackra blåvita färg! Ja våra män kan inte annat än ofrivilligt dras in i vår kärlek till gamla ting! Härligt att fälles kunna dela det.
  Njut av helgen!
  Kram Pia

  SvarSlett
 13. Åhh så fin skylt helt lovely!
  Urläcker färg!
  Ha en fin Helg!
  Kramm Kathrine

  SvarSlett
 14. Skylten är hur charmig som helst, o att de är lite shabby är extra vackert tycker jag.
  Ert soffbord är också så vackert, underbart i färg o form
  Ha en fin helg
  Kram
  Annelie

  SvarSlett
 15. Er du galen!!! Det må da ikke selges!!!!!! nei nei nei....no way!!! Det er jo bare SÅ koselig, dessuten tar det ikke noen plass heller - så det hører hjemme i Helene-heimen :-)

  Imorgen er det en tur i Åsane for å tømme huset - håper det dukker opp noe jeg vil ha (noe LITE) - her er det fullt. :-) Slagbenken har forresten kommet opp i stuen. Fikset med lim og spiker - så får vi se om det holder. Fingers crossed. Men herreguuuuud så myk den er....ha ha ha....kun "metall-fjær-bunn" under madrassen så tror vi må stive den opp litt. Men enn så lenge så er den knallkoselig. Tobias vil sove på den i natt. Han vil nemlig på camping! :-)

  Ha en strålende kveld :-)

  Klem W

  SvarSlett
 16. Oj, et skilt til 1200 kroner! :o) Wow, artig! Det var virkelig fint også, shabby og med en historie. Hihi... Blir spennnende om du får solgt bordet da, eller om henvendelsene kun gjelder stylingen. :o)

  Ha en fin lørdag videre!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 17. Hei fint skilt. hvis dere vil vurdere og selge det kan jeg betale 10000 kr for det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Helge! Det hadde var interessant men skiltet solgte jeg for noen år siden for 4000 til en samler.

   Slett