tirsdag 21. september 2010

Inspirasjon!


Hei !
Er innom Lauritz.com i ny og ne. Og det er alltid like gøy å se disse fine møblene som finnes der ute! Ikke kjøpe noe men bare se:) Et slikt møbel som dette er ganske verdifullt. Møbler fra 1700 - tidlig 18oo tallet.

Og jeg må bare takke for all støtte og gode ord etter dette tv-intervjuet! Og selvfølgelig takk til alle de nye følgerene. Så gøy! Skal titte innom alle når jeg får tid:) Gleder meg også til å hilse på våre svenske venner som plutselig dukket opp inne hos meg da jeg vant utlottningen hos Malin fra Lantliv i Norregård.

Ha en god kveld!

zzzzzzz

16 kommentarer:

 1. Hei ;-)

  En venninne sendte meg akkurat en link med intervjuet ditt. Det var jo bare kjempebra! Du har all grunn til å være stolt. Det var veldig morsomt å se huset ditt på TV og ikke bare på bilder. Det var minst like fint på film ;-) - selv om bildene du legger ut på bloggen selvfølgelig er aldeles nydelige ;-)
  Bra jobba!

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 2. Inspirerende bilder du viser. :) Kan tenke meg du er glad det er over, selvom du gjorde det kjempebra! Du kan være stolt. Jeg er veldig spent på hvordan det ble her hos oss... følte meg temmelig nervøs...

  SvarSlett
 3. Den sofaen var kjempefin! Tenk den i anekset mitt. MMMMM:)
  Liker kjendisfaktoren din!!
  KLem, søs

  SvarSlett
 4. Takk for koselig hilsen hos meg;-) Og takk for at du har stemt på meg!!! Jeg har sett reportasjen flere ganger, først så jeg den på nettet i går kveld, så på TV og deretter på opptaket sammen med husbonden:-) Det var så fint hos dere! Masse fine detaljer. Alltid flaut å se/høre seg selv. Men du klarte det med glans - ingenting å skjems av!! Dere har gjort en kjempejobb! Lykke til videre! (BoligPluss vil lage en reportasje hos oss til våren/sommeren 2011) Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Godkväll!
  Vilken underbart fin soffa!
  Skulle sitta fint!!!!
  Ha en fin Vecka!
  Kram Kathrine

  SvarSlett
 6. Jeg vet ikke hvilken dag, må bare følge med. :)

  SvarSlett
 7. Hei, nå har jeg kost meg med reportasje hos deg. Så nydelig og skjønt du har det, mange fine detaljer, og ikke minst så mye gammelt lekkert. Det var vel bare to ting som ikke var gamle, dine skjønne små barn. Ser godt at du trives i dette vakre gamle huset. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 8. Hei! Nydelig slagbenk, - eller "kjøkkensofa" som jeg liker å kalle det... Den ligner faktisk veldig på min - bare at denne er ganske mange år eldre, da.. ;-) Nå kan jeg jo se hvordan den kan bli om en del år... Nå må jeg inn å se innslaget ditt på TV2 - gleder meg!!!

  Li/Småtingene

  SvarSlett
 9. Vill bara kika in och säga grattis till vinsten hos Malin. Så kul att det var du som vann.

  Jag jobbar och jobbar och jobbar så jag hinner inte alls blogga så mycket, men det är alltid lika gott för själen att kika in här.
  Ha det så bra så "ses vi" snart igen.
  Kram Mia

  SvarSlett
 10. Hellauen der :-)

  Den benken var veldig fin du. Like greit jeg ikke har plass til noe mer her. Nå er det stopp!!! zzzzzzzzzzzzzzzzzzz her også. gudd nait :-)

  klem W

  SvarSlett
 11. Så kjekt å se deg live! Du er jo så søt, og FOR noen sjønne små du har!! Alltid moro å se folk fra bloggene på ordentlig, rart hvordan man liksom ser for seg folk ;) Koselig!


  Måtte jo inn og kikke på tv2 sine sider da jeg så du hadde kommet til finalen hos Boligpluss/tv2. Så bra!Gratulerer så masse med finaleplassen ;)

  SvarSlett
 12. Og herlighet for en fin benk. Skulle fått plass til den her tvert ;)

  SvarSlett
 13. Wow! Denne var lekker!
  Jeg leter og leter etter slagbenk til kjøkkenet... En vakker dag står den nok rett foran meg, og får bli med meg hjem :)Håper jeg..
  Ha en fin dag!
  klem Laila

  SvarSlett
 14. Et vakkert møbel...nydelig patina...

  SvarSlett
 15. Ja den soffan hade passat bra med dina andra gustavianska möbler du har. Jag var också inne och tittade igår. Och du är mycket vacker och din passion för gamla ting och historien runt, lyser ur dina ögon..!! Ditt hem var också vackert, men det var dig jag såg mest...he he jag är gift! :)
  Här lyser solen, hoppas den lyser över dig med.
  Ha en fin dag!
  Kram Pia

  SvarSlett
 16. Jeg så reportasjen fra huset ditt i forbindelse med konkurransen og jeg ble helt matt av hvor vakkert du har det...NYDELIG!

  Klem,Hanne

  SvarSlett