mandag 23. august 2010

Trapperommet


Vinduet som er satt inn i tømmerveggen er semi-gammelt men den gjør nytten. Det var et sår i veggen her etter at de gamle eierene hadde revet ned en pipe. Et vindu ble satt inn og under det fikk vi til å fylle i med tømmervegg-deler. Det var ikke bare lett å få tilpasset:)


Det blå skapet er et funn fra Antikkmessen. Jeg elsker den blå fargen!
Her henger mine gamle barnesko fra 80-tallet. Knaggrekken er fra Jeanne D´arc Living.Trapperommet nå etter litt ommøbelering:) Mangler bittelitt maling på en planke men ellers er det ferdig malt.

8 kommentarer:

 1. Hallå där, men oj vilket vackert hem du har, så himla fint med synligt timmer och det bordet nedan, guud va vackert, vilket fynd att hitta ett sådant, perfekt utseende, nött och pastellfärgat nertill, så himla fint! Jag ser att du konkurrerar med bla Hulda i Norges vackraste hem, jag förtår att ni blivit utvalda, lycka till och jag kikar gärna in i gen i ditt fina hus!! Mari.

  SvarSlett
 2. Trapphuset blir ju lika fint som allt annat i ditt hus. Alltid lika spännande och titta in och se vad du visar.
  Skåpet är underbar, och vilken vacker färg!
  Kram Pia

  SvarSlett
 3. Så koselig der i gangen din...og med det vinduet....
  nyt dagen
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 4. Nydeleg i gangen din! Har hatt så lyst på eit vindu mellom kjøkkenet og gangen her. Herleg med ekstra lys! Veldig flotte ting du har her også. Så vakker blåfarge på skåpa!

  Ha ein flott kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 5. Åh, så fint!!! Du må jo bare få mer og mer skryt fra oss:) Vi blir så glad hver gang vi titter inn til deg! Vi har sagt det før, og vi sier det igjen.. Vi har så lyst til å bare komme på besøk for å nyte!! Vi må spørre om en ting som vanlig vi vet du.. Hvor har du kjøpt den nydelige lille kisten/esken? Er på det nederste bildet:)

  Stor klem:)

  SvarSlett
 6. Nydelig blåfarge og nydelig trapperom! Du har et så fantastisk flott hjem. Helt til å drømme seg bort i.

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett