søndag 8. august 2010

Detaljer


Disse små blå er jeg så glad i!


Osteklokken står på kjøkkenet

Har samlet skrotet mitt i denne foreløbig

Denne klokken fikk jeg av en messeselger. Hun skulle ikke ha noe for den for den virket jo ikke. Jeg tok i mot med takk. Da jeg kom hjem fant jeg denne vakre inskripsjonen bak lokket. "Presented to William H. Sugden by his father 1897." Å hvor jeg ble glad! Det er en av mine vakreste skatter..


Nøkkelen fant vi i huset da vi restaurerte. Duftposen har ligget forskjellige steder før den fant plassen sin på hyllen her:)

6 kommentarer:

 1. Lekkert og god idé :-)

  Ha en strålende søndag!

  W

  SvarSlett
 2. Åh, så mye fint!! Det er sånne små detaljer som nesten gjør hele huset!!:) Hyggelig at du la oss til som følger, vi la til deg også vi! Ser at du har skaffet deg kakkelovn, vårt nye innlegg handler om hvilken kakkelovn vi skal skaffe oss.. Kanskje du vil ta en titt? :)

  God kveld!:)

  SvarSlett
 3. Heisann! Takk for sist:-) Heldiggrisen du som har selveste Ibsen som passer på dere! Du har et kjempefint hjem og inspirerende bilder!
  Klem fra Blomsterpiken:-)

  SvarSlett
 4. Tips som vi snakket om i går:

  Når du kommenterer, så kan det være lurt å fylle ut kommenter som: nett/nettadresse.

  Navnet ditt er jo frøken Jæger.
  På nettadressen skriver du inn adressen til bloggen din.

  De som klikker på navnet ditt vil da komme direkte inn på bloggen din! Dette funker på de fleste blogger (men hvorfor får jeg ikke det til på DIN?)Hm. Kanskje noen som leser dette som kan forklare det. Uansett - det funker på min, så der kan du øve deg:-)

  Håper dette var til hjelp.

  Klem

  SvarSlett
 5. Visste ikke om jeg skulle kommentere her eller på bloggen vår, så kommenterer begge steder:

  Så nydelige kakkelovner fra siden du anbefalte! Vet du om prisen ligger på 30 000 på de fleste? Når tenker dere å montere opp din kakkelovn? :)

  SvarSlett