onsdag 18. august 2010

Nye skatterO lykke! Dette huset som jeg stoppet ved den gang det ble revet og hevet i kontainer det er nesten helt borte. Men igår da jeg var på vei hjem fra min mor og far stoppet jeg bare for å se på den gamle grunnmuren. Tenkte at jeg kanskje kunne bruke teglsteinen eller steinene til noe. Under litt rusk og rask fant jeg dette. De var ekle og skitne. Det er det dumme med slike skatter. Insekter og skrukketroll.. ikke mange som hadde sett verdien i det jeg dro med meg:) etter vaskingen blir det mye bedre:)

Denne er brukt til å ta av sko og støvler. Etter jeg vasket den kom den fine rødfargen frem.
Emaljekannen var ganske rusten, men den kan være fin å ha blomster i i uterommet!


Disse vinduene kommer fra et eldre nabohus som en svær gravemaskin plutselig heromdagen knuste.. jeg ble så opprørt! Tenkte på alt som gikk tapt.. Jeg stod i haugen av plank og så gamle dører spjæret. Jeg stod faktisk og holdt meg til hodet å sa nei nei nei inne i meg.. Dagen etter hadde de fjernet nesten alt men grunnmuren var kommet til syne og jeg rakk å redde disse.. De er ikke akkurat i tipp topp stand men kanskje de kan gjøre seg i lysthuset/pergolaen jeg en vakker dag skal bygge:)
Dette treet oppdaget min søster og jeg da vi var på tur igår. Jeg oppdaget at det var dratt opp med roten og kunne lett bare løfte det med meg. Det var ganske tørt og har sikkert ligget en stund uten å ha vært i jorden. Har satt den i masse vann og håper det klarer seg. Kristtorn er visst fredet i følge svigerfar. Fine til jul er de i allefall og jeg har en stor flat hage som trenger litt liv:)

6 kommentarer:

 1. Såå mange ganger jeg har kjørt forbi og tenkt at jeg skulle grave litt - og ikke gjort det... Misunnelse altså!
  Kjempefine ting!

  SvarSlett
 2. Skattejakt er gøy, og du er jo så flink til det også! :-D
  Mvh Jenny

  SvarSlett
 3. Der var det masse fint! Så gøy:)

  SvarSlett
 4. He he du er akkurat som meg...går ikke av veien for og grave i litt dritt...hvis vi bare finner skatter:):)Det er jo så spennende:)Emaljekannen var super fin..og det andre og...
  kos deg søte du...
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 5. Så morsomt at du fant så mye fint under skrothaugen. Tenk hvis det bare hadde blitt borte. Emaljekannen var jo spesielt fin.
  Heldige du ;-)

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett
 6. Åh, så fint!! Blir jo rent misunnelig her vi sitter:) Du er sååå flink til å samle skatter altså!! Så trist at nabohuset ble knust, men bra du fikk reddet de fine tingene! Du har jo så vakkert hus! Tenk å ha så mange fine ting:)Hvordan går det med treet i dag? Ser det ut at det overlever?

  Klem fra oss :)

  SvarSlett