onsdag 4. august 2010

Badet idag

Blandebatteriet har er bestilt gjennom butikken "Little England" og er fra Imperial Bathrom. Vasken heter Oxford Cambridges og er bestilt fra samme sted. Dette var den eneste vasken som jeg fant som var liten nok til å felles ned i baderomsbenken min. Litt usikker på om det var tipp topp med kamskjell-mønsteret. Men etter mange timer med leting på internett etter den "perfekte" vask så ble det denne. Det var ikke lett å bestemme seg. Alternativene ble få i og med at baderomsbenken er ganske smal.


Dusjen er fra James Marlow/Imperial bathrom og er også bestilt fra Little England Design. Det er en eldre herre som driver denne butikken, Henning, han var helt super dyktig på kundeservice!
Kurven og speilet er mitt nyeste innkjøp. Speilet kjøpte jeg i en brukthandel i Grimstad og kurven kjøpte jeg på salg i den skjønneste interiørbutikk i Årdal i Sogn.
Lampene fikk jeg billig med meg fra loppemarked for noen år tilbake. Synes ikke de er spesielt fine men jeg har letet lenge etter lamper til badet.. har ikke funnet noen som har rett pris og utseende. Derfor så ble det disse. Heldigvis så kunne eletrikeren hjelpe med å motere dem. Det er jo regler for hva man har lov å motere i våtrom. Disse er motert i rett sone og lang nok avstand til dusjen. Tror eletrikeren også måtte jorde lampene da dette ikke er vanlig i gamle lamper..

6 kommentarer:

 1. Tenk å hatt et så deilig bad!

  SvarSlett
 2. Nydelig bad :) Og lampene var fine de...men hva om du tar å sprayer de med sinkspray? Det tror jeg hadde blitt rålekkert!
  Kjempefin blogg du har forresten :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Så nydeleg og herleg bad! Ser litt rundt etter å få inspirasjon, og dette var jo verkeleg godt gjennomført :)

  SvarSlett
 4. Hei, hvor har du kjøpt skittentøyskurvene?

  Kjempe fint bad og en veldig inspirerende blogg:)

  SvarSlett
 5. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  SvarSlett