torsdag 12. august 2010

Stuen
Min søster har vært og hjulpet meg å ommøbelere:) hun elsker jo det og hun er god å ha. Jeg innså at jeg hadde ikke plass til to Ikea Ektorp sofaer i min lille hvite stue. Det endte med at jeg måtte flytte parafinlampen/majolika-lampen. Nå må min mann styre med å flytte det eletriske.. Men han er veldig grei! Han sukket ikke engang. Herlig. Jeg ble veldig førnøyd! Nå er det mye luftigere i rommet.

Ha en deilig kveld!

7 kommentarer:

 1. Stuen ble kosligere og åpen. Lekre bilder!
  ♥♥♥

  SvarSlett
 2. Hellauen, Nå må "søstrene sisters" slutte å fotografere de lekre hjemme sine altså! :-)
  Jeg komemr til å skylde på dere om jeg også begynner å ommøblere ...ha ha ha...
  Helene, det er bare nyyyydelig. Jeg får aldri nok av det huset deres altså! Kanksje jeg blir en "house-stalker"...ha ha ha...Watch out!

  Slagbenken min er på plass!! Ååååå den er bare LÅVLI!!! :-) GLIS! De spesialbestilte kjøkkenhyllene er også kommet idag, lekre er de. Men jeg må male vegg og tak først. Damn it at jeg ikke gjorde det tidligere i uken!! ...jaja......tomorrow :-)

  Klem W

  SvarSlett
 3. Åh, så fint!! Stuen din er så stor, luftig og hvit! Kjempeskjønn altså! Blir så glad av å se den! Nå er vi på plass i Kristiansand:) Restauranten på hotellet vårt er helt fantastisk! Skikkelig gammel stil! Du hadde elsket den og alle tingene som er der:)

  SvarSlett
 4. Ja...det er deilig og få det litt luftigere....
  Alt er bare så fint....søstrene sisters har det jaggu på stell:)
  kos deg....
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 5. Nydelege bilder av ein vakker heim! Rett og slett lekkert!

  God nattaklem frå Sunnmøre! :)

  SvarSlett
 6. Gikk tilbake og så på tidligere innlegg, og: Hurra! Så flott det ble! Det var en ommøblering med suksess! Mye luftigere!

  Ha en fin dag.
  Mvh Jenny

  SvarSlett
 7. Wow, for ein vakker heim de har, og får! Vanvittig med jobb- blir heilt svett, men er det ikkje verdt det?!Lukke til vidare:-)

  SvarSlett