torsdag 20. januar 2011


Hver gang denne parafinlampen fanger mitt blikk gir det meg skikkelig Madicken og Emil stemning. Lyset i den er herlig. For meg er ingenting bedre. Denne lampen ble kjøpt på Antikkmessen i fjor og det er jeg skikkelig glad for. Var så usikker men det er jeg ikke idag. Noen gjenstander kommer under huden på meg og denne er en av dem. Den passer kanskje ikke inn i industristilen eller vintage by Nina, men den hører på en måte til huset mitt :) 
 


12 kommentarer:

 1. Lampen din er skikkelig lekker!
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Den lampan är så fin och jag hade en liknande faktiskt med en ängel som står och håller upp kupan. Tyvärr har jag inte kvar den idag, men så är livet i bland. Man får njuta av sakerna så länge de finns och skänker glädje.
  Ha en fin dag!
  Kram Mia

  SvarSlett
 3. Kjempelekker lampe! Får minner fra barndommen på hytte uten strøm men med masse koselige parafinlamper og stearinlys :)

  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 4. ..og det er jo det vigtige, at den passer til dig og dit hjem - det er da sørgeligt hvis man ikke kan have ting, man elsker i sit hus, blot fordi det er "den forkerte stil" - og billederne viser at det passer smukt sammen :)

  SvarSlett
 5. Den er virkelig et lykkefunn!!!
  Jeg skulle gjerne hatt en slik i hvert rom..:)

  SvarSlett
 6. Ååååå Helenemor, den er bare SÅÅÅÅÅ nydelig! (nett so deg :-) ) Veldig glad du kjøpte den lampen! Kom akkurat på at dombjellene jeg kjøpte på messen fremdeles henger utenfor...ups...bør vel gjerne pakke dem bort nå......
  Kos dere masse idag, så snakkes vi plutselig :-)

  Klem W

  SvarSlett
 7. Den er jo kjempe fin da!!! Flotte bilder også!!
  Det finnes vel knapt noe bedre enn å tenne lys og fyre på peisen i disse dager!!
  Ha en fin fin dag!
  Klem Tone-C

  SvarSlett
 8. Lampen din er nydelig! Har kikket litt etter parafinlamper i det siste, men det er slett ikke alle som er like fine. Ofte er både form og farge helt feil, men nå ser jeg at det er håp ;0)
  Ha en fin dag :0)

  Mona

  SvarSlett
 9. Å den er jo sååå vakker!
  Jeg også vingler mellom det franske og den skandinaviske (kanskje helst svenske)landstilen...Madicken gjør meg rett og slett lykkelig samtidig som den minner meg veldig om da jeg og min søster var småttiser;)
  Tror vi må lære å stole på oss selv og det vi liker fremfor å tenke så mye på hva andre tenker om det....men det er jammen ikke lett;)

  Klemmer i fleng!

  SvarSlett
 10. love the 1st photo!
  happy eve,
  Rosa

  SvarSlett
 11. Nydelig lekker lampe
  Ønsker deg en fin fredag
  Klem til deg

  SvarSlett
 12. Vet ikke helt hvordan denne bloggen er oppbygd enda men jeg søker blogger der men får ta del i daglilivet til en kjendis`s familie ?!;P

  SvarSlett