fredag 28. januar 2011


Fredag.. akk men sann! Etter å ha vært små syk opp til flere ganger denne høsten og julen har jeg nå fått en skikkelig smell! Fy søren hvor smertefullt, ubehagelig og kjedelig det er å ha influensa!! Og den kvalmen da, som aldri vil slippe taket!! Hvis kroppen min kjenner på noe ubehag så skal jeg banne på at kvalmen kommer løpende også. Er det er sånn greie det, at etter man har vært gravid og slitt med kvalme så er det det man skal bli hver gang kroppen ikke er i balanse?! Unnskyld meg for at jeg klager min nød, men nå var jeg lei. Huset er kaos og fredagskos kan en se langt etter. Øyebetennelse og feber på ungene også, så her er det fryd og gammen:) 

Heldigvis er mannen frisk og har klart å komme seg på jobb. Dette bildet her har jeg tatt for litt siden. Har ikke akkurat prioritert å gå rundt med kamera de siste dagene. Som om det hadde vært noe vits i? Det ligger jo stasj overalt? :) Sjekk bildet under; her ser dere all julepynten som ikke har kommet seg ned i sine respektive kasser og bokser. Det ser ikke akkurat ut slik i dag men det er søren meg ikke langt unna!Men likevel til alle dere der ute, 
GOD HELG!!!!!

 Klemmer fra meg


16 kommentarer:

 1. Stakkars, stakkars dere!!! Nå skjønner jeg godt at du er lei..... Bra mannen er litt mer hjemme og kan ta i et tak. Håper dere har gjort unna all sykdom for de neste 10 årene....
  Ring meg når du føler deg pigg!!!!

  SvarSlett
 2. Uff og uff.....Ikke kjekt å være syk.Har heldigvis holdt meg unna tross alt jobb i bhg.
  Stasjen rundt om må jo bare ligge...det er viktigst å bli frisk.
  Ønsker deg og dine god bedring
  Fin fredag til deg
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fin den stolen under her var, nydelig stil på de. :) Flott benk vi ser litt av her også. Ønsker deg og dere god bedring. Er selv blitt syk i dag, halsonde og slapp.

  SvarSlett
 4. Uffameien..forstår at du er lei. Denne høsten og vinteren har vært stri for oss på Skogland også. Sliten og lei av kulde og sykdom...nå vil vi snart ha vår!
  Masse god bedring til deg og dine. Håper du kommer deg fort!

  Klem fra Fru K

  SvarSlett
 5. Uffa a meg, stakars deg og ungene!!! ,-(
  Så leit å være syk *ajaj*, håper formen blir bedre snart!!♥
  Sender dere mange godbedringsklemmer!!
  Nydelige bilder♥ ,)))
  Klemmer Anki

  SvarSlett
 6. God bedring gullet! Og til ungene også, selvsagt.
  Tobbelusken er heldigvis bedre i dag, men det ble ingen messe denen gangen. Det gjør ingen verdens ting heller, men jeg gleder meg til en ungefri helg ...det er etterlengtet :-)
  Bruker helgen til litt rydding og stæsjing av heim, og det er ufattelig deilig :-)
  ALT hjelper jo her i huset...ha ha ha...
  Kos deg masse og prøv å slapp av. Om det er noe trøst så er det faktisk to kasser med julepynt som ikke har kommet seg i boden her heller....men imorgen......
  Dombjellene henger fortsatt på døren, grankranser likeså. Julelysene henger fortsatt på altanen, så her har vi skikkelig julestemning...ha ha ha....men som sagt....imorgen......

  Klem W

  (Ps! Jeg skal ta et glass rosè for deg jeg :-))

  SvarSlett
 7. Uff, så kjedelig og frustrerende... ikke noe særlig å være syk - ting hoper seg opp og dagen går.. Men ta tiden til hjelp, plei deg selv... Så håper jeg du snart blir bedre :) Ønsker deg en fin helg, kos deg så best du kan ღ Klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Uff, skjønner godt at du er frustrert,ja, dette hørtes ikke noe greit ut! Ønsker både deg og barna riktig god bedring, måtte dere blir fort friske igjen!

  SvarSlett
 9. Huff, hørtes ikke godt ut! Jeg har også hatt influensa i en uke nå, og er endeligi bedre form! Har store barn, så de har klart seg selv, og heller stelt med mor :)
  Nå vil jeg ha masse energi og få gjort noe av alt jeg har ligget og tenkt på denne uka!
  God bedring til degog dine!!
  Klem <3

  SvarSlett
 10. Hei Helene-mor!
  Jeg føler sånn med deg for det har virkelig vært mye hos deg denne vinteren...og du som stort sett må ordne det meste selv. Nei, nå Må det være slutt.
  GOD BEDRING til deg og ungene (atter en gang)og måtte det slå til denne gangen!

  Snarlig-bedrings-klemmen fra Hanne

  SvarSlett
 11. Trasig med sykdom i hus og med søte små i hus kan det fort bli mye. Ønsker god bedring til dere og at dere snart er på beina igjen.

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 12. Huff da så uheldig dere har vært da.....men kan trøste deg med at jeg har akkurat fått julestasjet vekk:)
  masse masse god bedring...
  klemklem

  SvarSlett
 13. åhhh stakkels dig, håber at du har det bedre nu.

  SvarSlett
 14. Men din stackare, allt på en gång. Hoppas du är på bättringsvägen...
  Kram Pia

  SvarSlett
 15. Hei Hordaland
  Jeg har lagt meg til som følger hos deg!
  God bedring til deg!
  Hilsen Mette fra Stavanger

  SvarSlett
 16. Hei

  Har lagt meg til som følger hos deg :)
  God bedring i heimen.
  Veldig inspirerende blogg forresten.

  Hilsen Lene

  SvarSlett