mandag 31. januar 2011

Jernseng til besvær
Dette er til hodebry og besvær.. Jeg kjøpte en jernseng i fjor sommer og styrte noe voldsomt med å få den fraktet. Synd de som solgte den til meg glemte å si at den er ødelagt!!!!! Han har lovet å sende meg et nytt hjul.. men det har nå gått et halvt år, minst, og jeg har klaget til selgeren to ganger. Ville egentlig ha alle pengene igjen jeg. Trenger ikke si hvilken butikk jeg har kjøpt den i, dårlig reklame er jo ikke noe moro å få. Skal gi han en siste sjanse..
Avknekt hjul, hva gjør man med det? Noen som har gode råd?
Men det verste er at den en kilen som man fester sengene sammen med er knekt!! Og det er lenge siden, ikke noe som skjedde under frakten akkurat. Kjedelig. Noen som vet hva som kan gjøres?Må jeg sveise det sammen?


Her er bildene som jeg fikk tilsendt. Stangen var jeg klar over manglet.. 
Med tid og stunder skal denne sengen være gjesteseng.. spørs om jeg ikke må sveise den sammen. Nå når jeg vet det, ser jeg at de bare har lagt stangen/lengden av sengen oppå kilen. Øverst til venstre på bildet her.

Shabby shabby... litt for shabby spør du meg. For mye arbeid, i alle fall nå når jeg er mettet av prosjekter.

Nå er jeg nesten frisk forresten!! Bare snylta forkjølet, og den kvalmen da, skulle tro jeg var gravid!!!!! Men det er jeg altså IKKE. Tusen takk for alle gode ord på mitt klagende innlegg. Så koselig at dere la igjen et spor og så gøy meg alle de nye følgerene mine! Kjekt når dere liker det dere ser :)

Ha en fin fin dag!!


13 kommentarer:

 1. Huff så kjedelig! Dersom ikke disse skadene/manglene stod oppført i varebeskrivelsen, har du full rett til å heve kjøpet, og heller lete etter en ny (gammel) seng! Jeg hadde ikke orket å gå på et slikt prosjekt tror jeg:-/ Hadde denne sengen vært i mitt sortiment i butikken, hadde jeg kun solgt (og priset) den som en hodegavl...bunnen er jo også borte?

  Hm...ikke lett dette, for slike senger er jo super sjarmerende, men de skal jo også fungere...
  Dersom du velger å restaurere den, er et godt tips å spraye den flere lag med klarlakk etter vask, for å forsegle all rusten:)

  Godt å høre at formen din er på rett vei...føler VELDIG med deg ang kvalmen...det er skikkelig kjipt og plagsomt!Har du prøvd ingefær te? Demper toppene noe:)

  Riktig god bedring, og lykke til med sengen:)

  Cat:)

  SvarSlett
 2. Utrolig irriterende med ting man kjøper som er ødelagte eller ikke som forventet.. Håper det ordner seg på et eller annet vis, dere må enten få byttet den eller få pengene igjen! Jernsengen min er ikke i bra stand den heller, men jeg tror og håper at kilene er i orden.. Det vil jo vise seg når vi setter den opp..:) Vi satte på plass vitrineskapet idag og så viser det seg at det ene glasset er knust!!!!!!!!! Utrolig trist, frustrerende og irriterende.. .Dumt vi ikke sjekket det hos transportbyrået, så kunne vi kanskje klaget... Trist med gammelt glass som går tapt, nå må vi bestille et nytt og det er jo overhodet ikke det samme:(

  SvarSlett
 3. Kjempeirriterende å få levert ødelagte ting som man har kjøpt....og enda mere irriterende når selger tydeligvis har vært klar over skaden! Skjønner godt at du er skuffet. Lekker seng da hvis man ser bort fra skaden. Håper det ordner seg :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 4. Å så kjedelig å kjøpe ting som er ubrukelige....også ikke engang få noe hjelp til å reparere den. Lykke til med å mase på selgeren nok en gang! :)
  Ha en fin-fin uke :)

  SvarSlett
 5. Du har vært uheldig her! Sengen er fantastisk! Jeg bytter gjerne! Sveising ordner vi i Samdalen. Hjulet er ikke så farlig som at stangen mangler. Det kjipe er jo at sengen ikke var av det billigste slaget heller.
  Du må kreve å få refundert minst halve beløpet!

  SvarSlett
 6. Uff. Kjedelig at sengen var ødelagt, skjønner godt at du kvir deg for å fikse den. Jeg ville ha "truet" selgeren med at hvis han ikke sender hjulet, så offentliggjør du hvem han er. Tipper hjulet kommer fortere enn svint da!

  SvarSlett
 7. Så utrolig synd da... Håper det ordner seg, for den hadde blitt nydelig som gjesteseng. :o)

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 8. Kjempe kjedelig. Jeg har hatt en lignende opplevelse. Kjøpte en parafinlampe på finn.no. Når den kom i posten var begge armene knukket av, samt andre ting. Ikke noe kjekt. Heldigvis har jeg en pappa som fikk sveiset den. Nå tåler den mye:0). Tror jeg ville fått noen til å sveiset den. Slik at den holder seg sammen når gjestene skal sove i den:0). hehe.
  Lykke til.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 9. Jeg ville helt klart ha sveiset den. (selges bør jo hoste opp none kroner i retur for dette da den ikke er som lovet) Jeg tror det vil være vært og legge litt tid i denne jeg da.. sveise, hva om du sliper benene og fjerner hjulene,ja det blir jo ikke der opprinnelige men det vil bli en seng som til syvende og sist vil bli glad i, etter all jobben du legger "i den" :) Ønsker deg lykke til !

  Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
 10. Æsj så kjedelig!! Det er en av grunnene til at jeg ikke tør kjøpe noe på f.eks Finn.. Man vet jo ikke hva man får..
  Men den blir sikkert kjempe fin da, hvis det er noen trøst;)!
  Ha en fin fin kveld og uke!
  Klem Tone-C

  SvarSlett
 11. Å det er så kjedelig når sånnt oppstår! Skjønner du blir frustret og sur pga dårlig service, særlig av en butikk!! Sengen er nydelig og blir kjempe fin når den er fredig!! Kan du ikke bare ta av de andre hjulene så er det enkel løsning til du finner ut om du skal sveise..... Bare et forslag:)

  Jeg har sendt deg Award om du vil ha den:) Gå inn på bloggen min så ser du innlegget:)

  Ha en fin dag og riktig god bedring!

  Klem og SMil fra Brit Olaug

  SvarSlett
 12. Grrr..er det ikke surt når slikt skjer?!! Jeg håper det retter seg, for sengen er jo bare vakker:)
  Ja, du kan jo ta av de andre hjulene, eller så selger de jo slike hjul på montèr vet jeg )har sett på det til blomsterkassene mine som står rett på gress nå (ja, eller om sommeren da selvsagt) og råtner opp desverre.
  Men klart, et nytt hjul vil kanskje se litt rart ut sammen med de gamle fine..

  Lykke til ivertfall:)
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 13. Ikke bra dette nei. Men du kan ringe en videregåendeskole som har industri/maskin og mekk fag. De sveiser dette til deg. De liker å få anderledes oppgaver. Men fysj for en selger. Bunnen er jo også borte. (Om han ikke hjelper deg snart så kan du godt henge han ut)Eller for å si det sånn...advare andre mot å handle der.
  Uansett ha en fin dag.
  Hei hopp
  Randi

  SvarSlett