lørdag 18. desember 2010


Når lillebror sov, så kastet soresøster og jeg meg over baksten. Vanligvis så sover min sønn 1/2 times hvil i løpet av dagen.... men i dag var det bare fryd og gammen. Vi rakk og bake/steke/legge i kakemennene kakebokser og pynte pepperkakehuset før lillebror var i gang igjen. Pepperkakehuset er pyntet av en jente på tre år så det ser ut akkurat slik det skal. Det ble koselig med julemusikk på full guffe. Heldigvis! Nå håper jeg barna kan gå litt for egen maskin etter lunsj, da får jeg kanskje ryddet og vasket litt..Noe julerengjøring får jeg rett og slett ikke til i år.

Nå skal jeg prøve å finne en god oppskrift til grove rundstykke og en til fine rundstykker. Håper andre har en koselig lørdag! Og alle som legger igjen kommentarer!! TUSEN TAKK! Det er så moro å lese, det gleder meg. Jeg selv er ikke så aktiv i bloggverden nå for tiden. Jeg kreves andre steder, but I´ll be back! 

Imorgen er det 4. søndag i advent???! Ai ai!!! Herregud!! Men hjertet henger med i kaoset og jeg gleder meg til julaften. Askepott... jeg bare elsker den - og prinsen da så klart! Koser meg hvert år og sier til meg selv at heldig er jeg som har funnet meg en mann som ligner denne kjekkasen :)


9 kommentarer:

 1. Hej!!
  Nu är det mycket vi ska hinna med...men det blir Jul iaf!!! Även om inte allt blir klart;o)

  Vackra bilder!
  Klemmer Malin

  SvarSlett
 2. Hei min skjønne!
  Herregud du er så flink! Eg blir helt satt ut! Eg har nå brukt ca 2 timer på å rydde 1 rom i huset! Og du måkkje tro eg e ferdig enda! Dæven døtte, her er kaoset totalt. Ser ut som dagen før julaften - ALT flyter!!
  Men, jeg lever i håpet om at det skal være sleiket til julaften.
  Har igrunnen aldri tenkt på det med prinsen og Mr X, men det må da kun være hårmanken, da eg personlig finner prinsen noe femi :-)

  Stå på Helenemor - du er RÅ! :-)

  Klem W

  SvarSlett
 3. Så godt at dokke rakk julebaksten medan lille turboen søv ;) Husker den tida der! Vakkert er det i alle fall hos deg, og jula kjem sjølv om ein ikkje snur huset på hovudet... Det er jo så lite dagslys, at støv og slikt ikkje viser :)))

  Nyt fjerde søndag i advent,
  min mann er også mørkhåra... Hmmm... Kanskje vi faktisk har blitt påvirka av å sjå Askepott alle desse åra? ;)

  God klem E :)

  SvarSlett
 4. Mangel på overskudd??..ha - det vises i allefall ikke her!
  Deilig innlegg - og jeg skulle gjerne bakt rundstykker på det deilige og innbydende kjøkkenet
  ditt. Sjekk ut passion 4 baking! På dette kjøkkenet ser man knapt hånden sin i mangel på belysning.
  Nå må Norge klare å komme seg til finalen! Krysser fingrene.

  SvarSlett
 5. Flinke er dere... hiver dere over og bare får det gjort..

  herlige bilder..

  Kos dere og nyt helgen O=)

  klemmer

  SvarSlett
 6. Ville bare si at jeg er så glad i bloggen din! Jeg er ikke så aktiv blogger selv om dagen, men er her inne hos der rett som det er...

  Riktig god lørdagskveld til deg og dine!

  Lene

  SvarSlett
 7. Er så imponert over de fine bildene dine,jeg (har vel nevnt det før, men...). Det ser ikke ut som om du har hverken dårlig tid eller sliter med lite dagslys sånn som oss andre ;o) Alltid inspirerende å kikke innom bloggen din.
  Så kos at du og jenta di fikk bake litt i fred, lillebror kommer nok sterkere tilbake som baker når han blir litt større :o)
  Ha en fortsatt fin kveld!

  Mona

  SvarSlett
 8. Så koselig adventskalender jeg skimter i bakgrunnen! Fint hos deg!
  Du, mikro-støvsamleren fra Jiff gjør susen. Og litt grønnsåpe i en skål for luktens skyld! Og masse stearinslys! Vinduene har jeg gitt opp. Alt for kaldt å vaske dem nå. Det er en travel tid når ungene er små. Jenk på kravene. Sett opp liste over det som er viktigst.
  Huff, jeg var den rette å komme med råd, jeg som stresser mer enn noen:-)
  Ha en fin 4. søndag i advent!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 9. Nyyydelige bilder, og så koselig med julebakst!! :-) Ha noen fine førjulsdager! Klem

  SvarSlett