fredag 10. desember 2010

















Joda, det begynner å minne om jul i vårt hus nå. Og heldig er jeg som har et "ferdig" hus. Husker hvor kjipt det var i fjor. Byggeprosess i sluttfase men likevel mye mye rot og kaos. Derfor er det så godt å kjenne at vi er på plass i år. Det blir helst mine barn og jeg som er her og kommer til å feire jul fra lillejulaften til nyåret er her. Mannen er aldri hjemme fortiden og slik blir det nok frem til februar.. Julaften og 1. juledag har han fri riktignok:) Må innrømme at det til tider er litt stress å være alene med alt ansvaret her hjemme, i allefall når de to trollen aldri er friske. Får jo ikke sove når de absolutt skal hoste og gråte hele tiden!!!!!! :)  Zzzzzzzzzzzzzzz.... Denne høsten har det vært helt ekstremt. Lurer på hva jeg gjør gale siden de er så mye syke. I det min datter begynte i barnehagen etter sommerferien var vi i gang. Krysser alt jeg har for at vi ikke får omgangssyke. Hører rykter om at den er ute og går.

Når du er tre og ett år, og så måtte være inne hele dager i en hel uke, ikke rart de blir litt sure og ikke rart at jeg blir litt sur jeg og :)

Gleder meg til håndball kampen Norge-Ungarn. Jeg får nesten litt julestemning av å høre på de irriterende håndballbjellene som de lojale tilskuerene heier med. Et mesterskap før jul er jo blitt tradisjon. Interessen har jeg arvet av papsen. Han var visst ganske god i håndball selv. I allefall, han sitter alltid kistret til skjermen når håndball er på TV og holder pusten samt klamrer seg til stolen. Når det blir for spennende så må han gå ut på kjøkkenet å ta seg en blås...  :)

God kveld i alle stuer!!!

Klemmer fra meg


21 kommentarer:

 1. I love yours photos!!!!!!
  Have a nice evening!
  Kathrine

  SvarSlett
 2. Nyyyydelige bilder Helenemor :-)

  Uffda, håper gullungene er friske og raske snart. Vi skal i utgangspunktet på julebord i Greighallen idag, men jeg er en smule uggen. Kvalm og dårlig i magen - så jeg frykter omgangsyken. Har ikke tid til å være syk nå før jul!! Julebordene til Inge sin jobb pleier å være KNALLBRA! Fantastisk underholdning. Kan nevne: Boney M, Baccara, The Nordisc Tenors, Dagfinn Lyngbø, Tomboy, Samantha Fox....ja listen er lang.
  Vi får satse på at formen kjem seg iløpet av kvelden.

  Klem W :-)

  SvarSlett
 3. Underbar Jul hos Dig;o)

  Hoppas nu att barnen får vara friska så du får lite sömn!!!

  Klemmer Malin

  SvarSlett
 4. Koselig bilder..skjønner at du blir sliten....men det er de første årene i barnehagen og så blir det bedre..I promise you:)
  Krysser fingrene for at dere kommer utenom omgangsyken...
  klem klemtil deg...hold motet oppe:)

  SvarSlett
 5. Så julfint du har det. Har scrollat och läst och njutit, för det var så längesedan jag kikade in hos dig. Flytten tar så mycket tid och sedan har det varit en del andra åtaganden också, så det har verkligen varit fullt upp här. Men, det blir bättre och bättre och jag bara längtar efter när allt är i ordning och lägenheten är tömd och ateljén/verkstaden är flyttad. Men, det gäller att försöka ta en sak i taget och passa på att landa lite och njuta emellanåt.
  Hoppas barnen får vara friska nu, också önskar jag en riktigt fin tredje advent.
  Kram Mia

  SvarSlett
 6. Så kjempe-koselige bilder, Helene!! Skikkelig gammeldags julestemning:)) Jeg ble helt varm om hjertet, jeg ♥ En riktig fin fredagskveld ønskes deg og dine ...

  STOR klem
  Anette:)

  SvarSlett
 7. Vakre bilder! :o)

  God helg!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 8. Huff huff, vet hvordan det er å stå alene om å stelle hus og heim på denne tiden. Har det slik vært år, siden jeg da er gift med en kjøkkensjef og det er nå julebord-sesongen er.. Ikke så veldig gøy, må si meg enig der.
  Når det gjelder barna dine, så er det helt vanlig at både barn og voskne er mye syk når de begynner i bhg. Det går nok snart over, de må bare bli immune først ;)

  Kjempekoselige bilder, foressten :))

  En fin kveld til deg!

  Klem fra Milla

  SvarSlett
 9. ÅÅÅ så vakkert du har pyntet...kjelken var kjempefin...

  kos deg masse denne helgen O=))

  klemmer

  SvarSlett
 10. Huff, det er slitsomt med ansvar alene. Husk at du er FLINK! Håper 2011 blir fylt av friske barn og en mann som ikke jobber like mye. Klem og god helg!

  SvarSlett
 11. Ååå så vidunderlig skjønne,nostalgiske bilder....og en liten påminnelse til meg om at det kanskje er på tide å begynne å plukke ned fra loftet...de x antall kassene.....litt tiltak skjønner du:)
  Ønsker dere god bedring i huset.....kjedelig både for stor og liten det der,det må nok gå over ganske så snart får vi håpe:)
  Ha en herlig helg:)))))
  toveklem:)

  SvarSlett
 12. Sender god-bedringstanker til deg og de små. Det er vel litt typisk i starten av bhg tid som flere nevner her, men like slitsomt for den som skal forsøke å holde de syke både i ro og underholdt.... Håper de blir friske nå mot juletiden slik at du får sove litt før den store høytiden!
  Ønsker deg en etter forholdene deilig helg!

  Hilsen Tone

  SvarSlett
 13. Nydelige bilder som alltid; lykten og kjelken var så flotte og ga skikkelig julestemning. Julekortbildet fra forrige innlegg så kjempekoselig ut! Her foregikk julekortfotograferingen ekstremt kjapt pga kulden; fyrte av en serie mens de satt på en gammel kjelke og så rett inn i varmen igjen ;o) Heldigvis ble det et par brukbare bilder...
  Håper dere slipper mer sykdom på en stund nå. Det er så vondt å se på at barna har det vondt, og ekstra slitsomt er det jo å være eneste "sykepleier på vakt". Ha en koselig førjulshelg :o)
  Mona

  SvarSlett
 14. Kjempeflotte bilder!! De vottene er såå søte, og kjelken var tøff! Ha en koselig kveld! Klem

  SvarSlett
 15. Så stilige bilder! Fikk skikkelig julestemning nå!

  Vi er også i slutten av byggeprosess akkurat nå, så jeg skjønner veldig godt hvordan du hadde det i fjor! Alt henger på halv tolv, og man føler man ikke kommer seg noen vei. Men vi må jo bare vente.

  Det er også slitsom med syke barn ja. Og ekstra slitsomt er det når man er alene med ansvaret. Håper dere slipper mer sykdom nå før jul, og at dere får ladet alle batteriene i romjula!

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 16. Stritt mens ungene er små,og syke.Men det går så fort.Nå er minsten min 18 år!!!
  Hvor har tiden blitt av!
  Nyt hver dag!
  Trøst deg med at det er en overgang med syka!
  Ha en fine helg!
  Goe klem fra Sol
  Så koselige bilder du viser!

  SvarSlett
 17. Koselige julebilder, det gjør seg med litt rødt:) Skjønner godt hva du mener, jeg er inne på tredje uken med julian, og holder på å gå på veggen... Det første året i bhg er virkelig grusomt...

  SvarSlett
 18. Blir syk av misunnelse når du skriver om ferdig hus - for her står mange rom på hodet enda - men får trøste meg at Julen kommer allikevel... Bare badet blir ferdig og jeg får dusj til Jul. Det blir nok den beste julegaven i år!
  Monica

  SvarSlett
 19. hej, hoppas att dina barn får vara friska så att ni alla får en fröjdefull jul.
  Dina bilder är såååå fina och jag njuter för fullt. Kram på dig/Ingela.

  SvarSlett
 20. Er selv barnløs og ofte faktisk ganske glad for det, hihi ;) Er veeeeeldig greit å bare låne unger (har både tantebarn og gudbarn) og så levere de tilbake når man blir lei, knis :)
  Skjønner at det må slite på humøret når man liksom ikke får tid til å hente seg litt inn igjen i mellom slagene. Er vel typisk at barna blir syke når de begynner i barnehage. Alltids noen som er syke der.
  Får håpe de blir immune snart ;)
  Ønsker deg og dine en riktig god helg!
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 21. Nyyydelige bilder du viser! Du er kjempe flink!

  Håper dere snart blir friske i huset! Som du sier har både liten og stor lov til og bli litt sur og lei når slikt pågår over tid...! Hadde et slikt lignende år selv med tre små...:( Et hett tips er å benytte deg litt av barnevakt om du har mulighet... En tur ut og litt frisk luft gjør ofte susen:) Ha en fin kommende uke og trøst deg med at det kommer bedre tider! Klem

  SvarSlett