mandag 13. desember 2010

Lussekatter


  Fredelig jul... Her foregår en intens kamp om en Ipod. Brukte den som underholdning til lillebror og for å få han til å le. Det endte med grining:) og et innbitt uttrykk hos storesøster.


Etter å ha vært innom tre butikker og ett apotek så måtte jeg nøye meg med lussekatter uten Safran. Gurkemeie måtte gjøre jobben, men skal si lussekattene ble gode likevel! Ferdig stekt til kvelds, så nå har alle en "sunn" deigklump i magen.


6 kommentarer:

 1. Så flotte de såg ut:) Tenker de var gode også! Klem

  SvarSlett
 2. Herleg bilde av barna! :) Det er jo ein del av dei å ikkje ville smile også? Her åt vi lussekattar i barnehagen hos lillebror i dag. Nydeleg tog med sang også. Ynskjer deg ei nydeleg veke!

  God klem!
  E :)

  SvarSlett
 3. Ja, jag köpte en adventskrans och bjöd mina deltagare på idag. Lite gott ska man väl ha när det är lucia, även om man jobbar...... *ler*
  Vilket härligt kort på barnen!
  Själv kämpar jag på med kartongerna och snart tycker jag mig kunna se en ljusning här i den mörka flyttdjungeln "fniss"
  Ha det riktigt bra!
  Kram Mia

  SvarSlett
 4. ha ha ha ha....herlig bilde :-) Så greit å vite at deres gullunger ikke er like "gullete" hele tiden heller :-))) HO HO HO.
  Eg e imponert over lusekattene dine. Eg har jo safran!!! (hvis ikke eg har kastet det da...) anyways, da har eg neste år...ha ha ha...dårlig med baking her i heimen. Bøtteknotten ELSKER å bake, men han spiser det ikke. Han liker ikke muffins engang! Jada, her er ungen som SPØR etter TRAN!! og sier NEI til sjokolade!! IS derimot, DET går ned på høykant! (ja, sjokolade også - innimellom)

  Du må bare komme når det passer, ellers så må eg komme på inspirasjonsbesøk med englevingene :-)

  Klem W

  SvarSlett
 5. Åhh så smarrigt!!!!
  Så söta dina små är!
  ha en fin vecka!
  Kram Kathrine

  SvarSlett
 6. Jeg fant heller ikke noe safran. Neste år tror jeg at jeg skal skaffe det i god tid før..

  Må bare rose det julebilde av barna :)) Utrolig bra bilde!! De må jo ikke absolutt smile for å sjarmere ;))

  Klem fra Milla

  SvarSlett