mandag 7. mars 2011Smaken er som
baken :)
Magnhild


***21 kommentarer:

 1. Jepp, full av drit!
  :-)

  Klem W

  SvarSlett
 2. Smaken är som baken..jag tycker att du har ett sååå fantastiskt fint hem !! Det är en ren fröjd att kika in här..! Man törs ju inte kommentera på den där sidan, hon den elaka kan ju få för sig att skriva om mitt vita hem också...
  Kraaam Anette

  SvarSlett
 3. Skrev et lite innlegg om den damen for en tid tilbake men slettet det igjen dagen etter...syntes det ble litt i sinteste laget for "glad-bloggen" min;)
  Men jeg må innrømme at jeg angrer innimellom.

  Håper du hever deg HØYT over det Helene!

  klem,Hanne

  SvarSlett
 4. Hei Helene,

  Tusen takk for koselig kommentar. Du er skjønn, du!!! :) OG du har et nyyydelig hjem! Skulle gjerne ha hatt bare en brøkdel av alle de fine tingene dine (har vel ikke plass til mer heller. Mattisheimen er ikke stor, akkurat ;) )

  Jeg skal innrømme at jeg titt og ofte stikker innom bloggen til Magnhild ... Selv om jeg ikke er enig i påstandene hennes, så må jeg si at jeg har fått meg en latter eller to der ... For hun skriver godt, selv om penna er krass. Men det var ikke så morsomt å lese når det handlet om noen jeg liksom "kjenner" ... Og ofte er det jo ikke Magnhild som er skarpest i uttalelsene, men de som kommenterer hos henne.

  Ha en fin kveld, shabby-innlegget til tross ;)

  Renate

  SvarSlett
 5. Hei, for en flott blogg. Har lagt meg til som følger, veldig kjekt å se så mye vakkert. Gleder meg til å følge deg videre, klem fra Mona

  SvarSlett
 6. Heia Helene!
  Eg er stumm................
  Eg kan IKKJE fatte at nokon kan sete å ha det så gøy med seg sjølv å skrive så mykje drit om andre sine blogger eg!!!!!!!!!!! Ho kan no ikkje vere heilt i vater spør du meg?!!!
  Det er første gang eg er inne hos ho der,å dit vil eg ALDRI meir!!!!
  Stå på du,hev deg over dette!! Du har eit super flott hus.Lagt ned X antal timer med jobb!!!
  Eg kjenner eg blir ras!! Å eg ser ikkje humøren i dette eg nei...!!
  Ja.Ja... eg koser meg inne hos deg eg Helene!!
  God klem til deg!
  -Randi-

  SvarSlett
 7. Ja - slik kan man også blogge;)

  SvarSlett
 8. Haha:) Jeg ler meg ihjel:) Selv om jeg selv skriver om interiør og ting og tang kan jeg jo se humoren i det og at det kan virke merkelig for andre...:)

  SvarSlett
 9. Damen er misundelig. Tillykke med brylluppet :)

  SvarSlett
 10. Ja, den er delt. :-) At jeg liker bloggen din bør jeg kanskje ikke utdype nærmere, jeg følger deg og er som regel ganske stum av begeistring.

  Men jeg må si hun er noe for seg selv, Magnhild. Hun er drivende god til å skrive, og joda, det er nok mange som ser oss interiørfrelste på måten hun gjør. Det får vi godta og ta med litt selvironi. :-) For vi har stor nok selvtillit til det, de fleste av oss.

  Føl deg beæret, Helene. You`e just been... øh... Magnhildt! :-D

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 11. Så "endelig" tok hun deg:-) Det MÅTTE jo komme!

  Ser at folk er sinte over her, men det er vel egentlig ikke så mye å bry seg om? Kjenner jeg deg rett, så gjør du vel heller ikke det.

  Ha en fin uke videre, skjønne Helene!

  SvarSlett
 12. Inget att bry sig om, smaken är som baken som sagt, jag ialla fall älskar din inredningsstil och tycker att ditt vackra hem är en dröm. Kram på dig //Paula

  SvarSlett
 13. Hei, først hadde jeg tenkt å lege igjen en kommentar hos denne antibloggeren.. men nei er ikke verdt det ! Aner ikke hva man ønske å oppnå med slike innlegg. Jeg er uanett en fat følger, setter stor pris på din blogg & stil ! Stå på.
  Må også tilføye, er vel også noe av det fine med bloggene... at vi ikke alle er helt like, har helt like smaker. Men kan dele og glede !
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 14. Så morsomt egentlig, og se oss interiørbloggere fra folk som virkelig ikke bryr seg om interiør! ;-) Du har et fantastisk NYDELIG hjem, og flotte ting! Og bloggen din har tydelig vis satt spor, tilogmed hos en antiblogger ;-) Ha en god kveld! Klem

  SvarSlett
 15. Åhh så fint du har det!!!!
  Älskar atyt kika in här hos dej!!!
  Ha en fin Vecka!
  Klem Kathrine

  SvarSlett
 16. Hvis denne dama har så masse mot interiør blogger hvorfor har hun da brukt så mye tid på å lese innlegg og finne bilder i din blogg??? Jeg synes dette er det sprøeste jeg har lest på lenge... Norge er et land med ytringsfrihet, joda... Men man skal da også respektere andre for den de er og den stil man har. Jeg lurer virkelig på hva slags liv denne damen har som bruker fritiden sin til å slenge dritt om andre...

  SvarSlett
 17. bare ignorer det.)( lett for meg å si) Men hun liker å få de sinte kommentarene...
  Jeg liker stilen din og mange med meg...


  Stå på=)

  klemme r

  SvarSlett
 18. Hvis man ikke synes om en blog, hvorfor så læse den...hun kan nok finde noget andet på internettet, som hun synes om.
  Jeg synes, som de andre, at du bor meget smukt, og bænken på billedet her....uhmmm, den er skøn

  SvarSlett
 19. Nydelig blogg du har. :) La meg til som følger, gleder meg til å følge deg videre. :)
  Ha en fin dag. :)

  SvarSlett