lørdag 19. mars 2011

Moro og ufornuftig
Meget smuk fransk jernseng
Mål: bredde 120 cm, længde 210 cmJeg har solgt noe og kjøpt noe. Min datter begynte å bli litt bevisst på sengen sin en stund tilbake. En seng som jeg synes er super fin og som det ligger mye arbeid bak med å få til Bergen. Desverre så har favoritt-kusinene hennes fått seg nye senger.. Dette resulterte i kommentaren " Mamma? Jeg liker ikke sengen min. Den har så mange rare farger." Jaja, tenkte jeg. Ser jo den tanken og forstår hva hun mener, men kan jo ikke bare male sengen rosa uten videre.


Heldigrisen har nå sagt seg enig i at denne store prinsessesengen som dere ser øverst er skikkelig fin og er henrykt over at hun skal få seg en ny seng. At den skal reise helt fra Danmark var også litt fasinerende. Sengen er kjøpt hos Brocantebysusanne etter tips i fra Lille Vildand.

I og med at jeg har en" liten skade" så får min datter altså en ny seng... Men da har jeg en gjesteseng som går an å bruke! Gjesteseng må man jo ha? Å selge noen møbler jeg er lei av eller som ikke fungerer, for å så re-invistere i nye er jammen gøy!Happy Weekend! 

***

12 kommentarer:

 1. god søndag morgen,
  en alldeles vidundelig seng hun får, ja det er en prinsesse seng,
  ønsker dere en nydelig dag,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Skulle ikke du hjem og gå tidlig til sengs? Jeg krysser fingrene for at den jernsengen IKKE passer som gjesteseng - den er min absolutte favoritt! Prinsessen får en helt unik seng - tenk å ha en slik når en var liten!
  Selg - or reinvester er en fin måte å ikke gå økonomisk konkurs på...særlig hvis en er lidenskaplig opptatt av interiør og trenger fornying fra tid til annen;)

  SvarSlett
 3. ojojoj vad du visar mycket fint här på din blogg ha en toppen söndag!

  SvarSlett
 4. Åååå den heldige prinsessen...
  På den andre siden, hadde jeg hatt noe slikt i mitt barndomshjem hadde jeg vel aldri flyttet hjemmefra;)

  Nyt resten av helgen Helene<3

  Stoor klem!

  SvarSlett
 5. Nydelig seng prinsessen får. Jeg hadde faktisk jernseng hjemme på "pikerommet" inntil jeg fikk sovesofa. Hvor den ble av er det ingen som kan svare på.
  Ha en fin søndag!
  Klem fra Hjørdis:-)

  SvarSlett
 6. Kjempe nydelig seng hun får, men må si den gamle også er utrolig flott:0).
  Nyt søndagen.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 7. Den sengen er bare himmelsk!!! Så bra at du kjøpte den slik at jeg kan komme og se på den når jeg er hos deg:) Deilig med en jernseng som for en gangs skyld er hel..

  SvarSlett
 8. Flott og stilig seng. Nydelig i rommet. Jeg har gitt deg en award. Dette fordi du har en utrolig inspirerende blogg. Hva du ønsker å gjøre med den er opp til deg, den er hvertfall til deg med din herlige blogg:)) God helg. Klem

  SvarSlett
 9. Nydelig seng ღ Ønsker deg en
  flott fredagskveld og helg...
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 10. Fantastisk nydelig seng - en drømmeseng rett og slett! Du viser så mye fint her på bloggen din at man bare blir sittende å måpe...

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 11. Men så vackert! Kram Petra

  SvarSlett