lørdag 26. november 2011

Gutterommet til en 2 åring  


 Min fars gamle bilde fra da han var liten gutt 

38 kommentarer:

 1. Det er superkoselig og gjennomført!!!!

  SvarSlett
 2. Nydelig! Så mange fiiiine detaljer!

  God helg

  Klem beate

  SvarSlett
 3. Wauhh... det ser godt ud.
  Skønne gamle sager!!

  Ha´en dejlig aften.

  Knus Susi

  SvarSlett
 4. Så utrolig søtt gutterom!:)
  Flink du er med innredingen :)

  SvarSlett
 5. For et fantastisk flott gutterom!!
  Du har et nydelig hjem.
  Ønsker deg og dine en strålende adventstid!

  SvarSlett
 6. Hei!
  Eit nydeleg rom!
  Alt er så gjennomført!
  Fin advent til deg!

  SvarSlett
 7. Ååaa <3 Så koselig :D

  Ønsker deg en en fin adventssøndag!

  Milla

  SvarSlett
 8. uff, det var ikke så lystig. ble litt mørkredd jeg ;-(

  SvarSlett
 9. Uff, det var ikke så lystig.Ble litt mørkredd jeg:-(

  SvarSlett
  Svar
  1. For en unødvendig kommentar!

   Syns det er fint jeg. Elsker de gamle barnebildene :)

   Slett
 10. Ååå, så vakkert!
  Beklager det jeg spurte om tidligre.. Sjønner jo det nåå. Sorry.

  VELDIG fint room. Han er heldig, lillegutten :-)

  SvarSlett
 11. Så nydelig det er!! Mange superfine detaljer, og alle de herlige gamle møblene! :-) Den lille komfyren har min mamma også, den lekte jeg mye med som liten! Ha en fin adventsøndag! Klem

  SvarSlett
 12. Jösses vilket underbart rum!!!
  Sååå ljuvligt!!
  Underbara detaljer..

  ha en mysig kväll
  Kram Tina

  SvarSlett
 13. Oj va mycket fint du har!! Härligt rum han har!! Den lilla gungstolen var helt underbar!!

  Ha en fin dag!

  Kram Petra

  SvarSlett
 14. Oj så flott blåfarge du har brukt på veggene.. Og en veldig koselig blogg! Eg er på jakt etter en slik gammelblå farge til en kommode eg skal male. Går det an å spørre deg om fargekoden til den nydelige fargen?

  Ha ei kos adventshelg.
  Klem Catharina

  SvarSlett
 15. Kjempelekkert! Utrolig masse flotte detaljer, likt veldig godt den søte sengen :)
  Ha en fin helg :D

  SvarSlett
 16. Takk for titten :) Nydelig gutterom, og nok en gang ble jeg inspirert! Liker så godt sånn blåfarge, og de gamle tingene er jo bare fantastiske! Flott skap og flotte detaljer. Tenker gutten trives der :)
  Har forresten nå gått fra å bare titte innom til å legge meg som følger, jeg. Også ønsker jeg deg en fin førjulstid videre :)

  SvarSlett
 17. Det var veldig fint! Tenker nok han trives der... :-)

  SvarSlett
 18. Så sykt søtt gutterom! <3 :)

  SvarSlett
 19. Stakkar liten! Hva med litt farger....og leker.....? Her er det tydeligvis mor som skal være i fokus, ikke 2-åringen.

  SvarSlett
 20. Åhhhh så fint !! Alla detaljer och såå fina möbler.
  Kraaam Anette

  SvarSlett
 21. Gleder meg stort til å følge deg videre i 2012....håper VIRKELIG du fortsetter <3

  Med ønske om et riktig godt nytt år til deg og dine, Stooooor klem!

  SvarSlett
 22. Til anonym...så dumt at man ikke tør å stå frem når man kommer med kritikk!! Tror du at dette er et bilde tatt ut i fra en kaotisk hverdag? Kan skrive under på at gutten har MYE leker - og at det ikke er noe grunn til å synes synd på ham!!!! Hvorfor gidder man å lese disse type blogger hvis man ikke liker stilen????? Tror dette er samme leser som kommer med like syrlige kommentarer hos meg. Til deg: finn deg andre blogger/stiler som ligger ditt hjerte nærmere.Og vær så snill: undertegn med navn og stå får dine meninger. Godt nytt år!

  SvarSlett
 23. GODT NYTT ÅR! :-) Gleder meg til å følge den vakre og inspirerende bloggen din videre i 2012! Du har så mange nydelige, gamle ting, og er kjempeflink til å skape koselige rom! KLEM

  SvarSlett
 24. Lille Viland: Det er du/dere som velger å legge ut bilder av deres interiør. Dere ønsker å få kommentarer, men tydeligvis bare fra de som har samme smak som dere?! Jeg ønsker ikke å være en "offentlig" person, det er ditt/deres valg, ditt/deres ønske, derfor velger jeg å være anonym.

  SvarSlett
 25. Til anonym: ja, personlig så synes jeg at det er kjekt med blogg og påfølgende kommentarer.Når det gjelder stil, så er smaken som baken: delt i to. Det jeg stiller meg undrende til er hvorfor man kommer med syrlige kommentarer og ikke står for dem. Får meg til å tenke: hm..er dette noen vi kjenner og som vil gi oss et lite spark bak? Bildene som er tatt i mitt hjem viser en helt annen virkelighet enn den autentiske. Leker og rot er sparket bort i et hjørne.Det flyter med håpløse Toys R`Us shitty leker som blir ødelagt og erstattet. Helenes hjem er mer ryddig:-)men de samme plastic fantastic -lekene er der også. Alle kommentarer er kjekk lesing så lenge de er konstruktiv og gir saklig kritikk. Synes man innleggene/ bildene er smakløse/teite/ etc - så finn andre blogger som er ditt hjerte nærmere.

  SvarSlett
 26. :) kjære vene. Her var det noe jeg ikke hadde fått med meg. Jaja..vi blir jo overhodet ikke lei oss for anonyme kommentarer.. Finner det bare litt rart. Fordi en slik blogg som denne appelerer til likesinnede. Skjønner ikke at mennesker uten interesse eller innsikt i at foto lyver og er todimensjonal.

  Jeg blir bare mistenksom på om det er meg som er årsaken til den negative oppmerksomheten.
  Line? Lene? Camilla? Lekene har sine respektive plasser men så snart lillebror er våken flytter de på seg og erobrer huset. :) Ingen fare...Mine barn har det altfor godt..

  SvarSlett
 27. Fikk ikke helt til dette fra iPhone.. Fullførte ikke setningen "Skjønner ikke at mennesker uten interesse eller innsikt i at foto lyver og er todimensjonal" finner veien inn til interiørblogger og finner det underholdene å komme med kommentarer som bryter med andre. Intensjonen er uklar.

  Ett bilde tatt på 17.mai viser barna i bunad, skAl vi da si stakkars barn fordi de alltid må gå med bunad? Ingen tror på at bilder viser den absolutte sannhet, hvorfor late som det? Bare for å se om det skaper bølger kanskje.

  SvarSlett
 28. ojsann.... noen som blir hissige, her....? hehe
  ikke meningen å gjøre dere sinte. beklager. skal holde meg unna bloggene deres, jeg. lykke til videre - en liten fargeklatt her og der på barnerommene, det er det jeg "savner" :-)
  lille vildand; nei, kjenner hverken deg eller frk. jæger. ha det fint og adjøss!

  SvarSlett
 29. Hm.. dårlig stemning her? Jeg vet i hvert fall at jeg drømte om et slikt soverom da jeg var liten:) Man ønsker jo alltid å gi sine barn de samme gode opplevelsene man selv hadde eller drømte om som barn. Uansett synes jeg det blir litt søkt å dømme noen etter hvilke farger de har på barnerommet. Sier jo veldig lite om hvor lykkelig det barnet er. Som regel bør man vel se forbi det materialistiske? :)

  Så til den egentlig grunnen til at jeg skriver kommentar; er det mulig å få navnet på leverandøren dere bruker på listverk? Har sett etter listverk i den stilen dere har på soverommene, men er ikke lett å finne i kjedebyggvarehusene ;)

  SvarSlett
 30. Upsann....ha ha ha. Moro lesing er det iallefall - disse kommentarene :-))

  Syns romemt til lillebror er bedårende. Nett som beboeren selv. Og joda, han har som de fleste andre barn - sikkert for mye leker.

  men du, nå må vi treffes snart - har ikke sett deg siden ferien jo! Shame!

  Klem klem og velkommen hjem (fikk nettopp vite av søsteren igår.....heeeldige deg, men vel fortjent!)

  W:-)

  SvarSlett
 31. Hei :) For et nydelig gutterom! Likte den gamle lekekomfyren godt :) Likte igrunn resten av bloggen godt og, har aldri vært her inne før jeg.. Menge fine bilder av en veldig fint hus!! Kommer nok tilbake hit :)
  { Natalie }

  SvarSlett
 32. Jeg pleier å være litt sent ute med det meste, men sånn jeg forstår det er vel dette først og fremst ett soverom for 2-åringen??
  Hvem trenger Caterpillar-gravemaskin og Brüder-traktorer på soverommet?? Min 2-åring har lekene sine på stua, -og jeg pleier vanligvis ikke å spre de utover når jeg tar blogge-bilder!!
  Når det gjelder farger, må det da vel være mer behagelig og beroligende å sovne til duse farger enn fargesprakende sjokkutgaver som setter spor på netthinnen når en lukker øynene....
  Elsket sengen, og syns den minner meg litt om den jeg skal spørre bestemor om å få til Jr. Mener pappa'n min var den første som brukte den, og at den var kjøpt til han.
  Kommoden var helt NYDELIG!!
  Klem fra en som ikke bare er slem! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! No worries! Ja det sies at akkurat den blåfargen skal ha en beroligende farge og passer bra på et soverom:) Jeg har en kommode med leker i stuen og et trau under stubordet som jeg kaster dages leker oppi og legger sauefellen over når kvelden er der.. det er leker på kjøkkenet, i gangen og på badet... sukk... :)
   Mine "hyppige" blogginnlegg viser hvor ryddig det er rundt meg:)

   Slett
 33. Her var det mye lekkert!!
  Skulle gjerne hatt en slik vidunderlig gyngestol :) Vakker!

  Klem
  Birte

  SvarSlett