fredag 25. november 2011

Old news


 Oldefars skipssekk/resisesekk dekker den litt shappye sinkbøtten:)


 Julen føles langt unna og jeg vil vente så lenge som mulig kjenner jeg:) Året har gått så fort, det kjennes litt tungt å skulle rote frem denne pynten igjen. Først må det "shines", når det blir vet jeg ikke helt. Bildene over er ikke tatt idag for å si det sånn. Har hatt mine søstre og alle barna på middag og fredagskos! Syv barn fra 5 år og ned til 4 mnd! Idol kom litt i skyggen av alle gledesropene fra de små. Trøtte og gode hele gjengen til slutt :) Nå sover de... Har klart å ta huset inn igjen og har ligget på gulvet og vasket opp X-antall klissete flekker :) Fredagskveld med husmoroppgaver! Takk gud for Grønnsåpe-sprayen!! Den lukter så godt!! Selv om miljøprofilen er heller dårlig... Håper det finnes refill!

God helg! Og takk for koselige kommentarer på forrige innlegg!!!!!


7 kommentarer:

 1. Utrolig smart med den planten, og du har det så utrolig fint inni huset ditt! :)
  Stå på videre Helene:)

  SvarSlett
 2. Du kan bare vise igjen og igjen...elsker ALT!!!

  ...unnskyld at jeg ler, men har akkurat tatt en runde på de flekkene selv og jeg har bare to;)

  Søsterkveld er alltid kos, men ønsker deg en fredelig og fin lørdag!

  Stooor klem!

  SvarSlett
 3. Dette året har bare forsvunnet...synes ikke det er lenge siden jeg var hos deg der vi ryddet bor julepynten og klargjorde for jdl.....vi må lece i nuet..og nyte hverdagens trivialiteter.

  SvarSlett
 4. Jeg hare lurte på en ting, at du har jo veldig mange gale ting inni huset ditt og jeg har hørt det at det kan følge med gamle sjeler i gamle ting. Har du merket noe sånt hos deg?
  Jeg har veldig sansen for det gamle stilen men etter jeg hørte at det faktisk kan følge med noen gamle sjeler i møbler ble jeg litt skreptisk. Håper du kan svare meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marita:) Jeg var litt nysgjerrig på om huset hadde god stemning da jeg flyttet inn i dette gamle huset. Men jeg har ikke merket noenting fra huset eller noen av gjenstandene som jeg med glede og kjærlighet har kjøpt.

   Slett