mandag 4. april 2011

KjøkkenFikk blender til jul så nå går det i Smoothies!! Yuhuuu!
 Knaggrekken her er jeg kjempefornøyd med. Den har jeg kjøpt hos Zinkspanden.dk
Å få skjult kjøkkenviften er ikke så lett. Jeg skal lage et ildsted/peis formet som en gammeldags grue så jeg kunne ikke bruke den ideen/løsningen når jeg skulle ha viftetopp over induksjonstoppen... Krydderhyllen over her er ikke slik vi hadde tenkt og synes at den ikke er noe fin. Jeg ville at den skulle være dyp og med større avstand mellom hyllene.. Litt irriterende, men alt blir ikke som planlagt når man holder på..  Lurer på hva jeg skal gjøre for å få det til å se bedre ut. Er liksom så tomt på veggen bak steiketoppen også. Lurte på om jeg skulle få opp en stang der slik at jeg kunne ha kjøkkenredskaper på den, men det går jo ikke an å henge ting midt i steikeosen.
Anybody with great ideas?

Mye motlys i bildene så derfor er de så mørke.. skulle hatt på den eksterne blitzen men jeg er ikke noe flink til å bruke den. Jaja!!

15 kommentarer:

 1. Å ditt herlige kjøkken! det innbyr til matlaging - i motsetning til mitt!!!!
  Wow, du har ryddet:)
  Ja, det kan være fint med en lignende knaggrekke som den fra zinkspanden til redskaper - men da må den andre flyttes.
  Overlevd dagen?

  SvarSlett
 2. Nydelig kjøkken har dere! Det ser så rommelig og praktisk ut; en drøm for en som lengter etter nytt kjøkken... :-) En stund siden jeg var her inne; så nå har jeg kost meg med maaaange flotte bilder fra det nydelige huset deres! En nytelse å hvile øynene på!

  Hva med å ta bort hyllene over hetten, og male med tavlemaling? ;-) Så kan dere skrive ukas meny på f.eks. ;-)

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 3. Gu dokkar har det ryddig da :-))

  Det er så fint!!! Et fint gammelt veiskilt er jo fint å ha bak kokeplaten....eller en fin gammel støpejernsplate. Jeg vet om en men den blir nok i største laget tror jeg.

  Vi snakkes plutselig :-)
  Klem W

  SvarSlett
 4. Vakkert! Vi har ein firkant med fliser bak kokeplatene. Kan kjøpe litt dyre også, for ein treng ikkje så mange :) Vi har 4 kvar veg, 16 til saman.

  Ha ei fin veke!
  Klem,
  E

  SvarSlett
 5. Du har et nydelig kjøkken, virkelig godt gjennomført! Er benkeplaten av granitt eller lignende? Skal bygge nytt hus og har bestemt oss for benkeplate av sten. Står mellom hvit/lysgrå og sort slik som du har og lurer på om du er fornøyd med deres?

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 6. Elsker kjøkkenet ditt...men det vet du jo fra før;)

  Stooor klem!

  SvarSlett
 7. SÅ ryddig og rent har vi det aldri!!! Utrolig deilig å se på. Du er verdens flinkeste vaskekjerring. Kanskje du skulle tenke på det som en alternativ karrierevei? Du kan ihvertfall få komme hit når som helst og vaske hos meg igjen:)
  Det er vanskelig med den veggen over komfyrtoppen. Vår er jo enda større enn din og jeg finner aldri den der fordømte stangen........

  SvarSlett
 8. Kjøkkenet ditt er helt nydelig!

  SvarSlett
 9. SÅÅÅ vakkert kjøkken!

  Ha en riktig fin tirsdag!

  klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 10. Kjøkkenet ditt er jo en drøm! Og bildene var fine de...Hvilken type armatur er dette? Jeg vil gjerne ha med etthåndsgrep, men synes det er vanskelig å finne det rette.
  Ha en fortsatt fin vårkveld :o)

  Mona

  SvarSlett
 11. Bare en ting å si. Rålekkert kjøkker du har!!
  Skikkelig koselig. Vakre farger og fine kontraster. Jeg elsker det!

  Legger meg til som følger ;) for hit vil jeg komme igjen! Klem fra bloggvenn Helle

  SvarSlett
 12. Å så koselig kjøkken du har, elsker lampene dine!
  Hilsen Ranveig

  SvarSlett
 13. Hei igjen! Tusen takk for svar inne hos meg:) Det er som du sier, lys/hvit benkeplate trenger nok tilvenning. Alt av kaffeflekker og annet rusk vil jo synes godt. Tror nok vi lander på sort... Ser nå at du også har slikt blandebatteri vi er på jakt etter. Hvilken leverandør er det fra?

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 14. Hei Helene!

  For et fantastisk kjøkken du har! Utrolig lekkert!

  Gleder meg til å hente de fine nattbordene -
  hadde en liten mistanke om at de kom herfra:-)

  Hilsen Barbro

  SvarSlett