onsdag 13. oktober 2010

Skrivebordet i vinterhagen


Endelig har vinterhagen fått en funksjon og et herlig blikkfang i fra stuen. Her sitter barna og tegner, perler og klistrer klistremerker. Og jeg har fått en fantastisk kontorplass.

 FØR

 
 ETTERBordets plate og sarg var malt hvitt da jeg fikk det. Jeg har pusset det litt og malt beina 3 strøk med utblandet heftgrunn. Behandlet det tilslutt med klar antikkvoks. Den voksen dufter forresten så herlig!
Bordet kjøpte jeg av en barnebokforfatter fra Eidsberg. Hun var så skjønn og hun sendte dette bordet med posten til meg. Elsker de dreide beina! De kunne ikke ha vært mer perfekte! Heldige meg! Betalte 1000 kr for bordet noe som jeg anser som rimelig for denne type gamle bord. 


Tusen takk for alle de koselige kommentarene jeg har fått i det siste! Det er ekstra stas!  Har fått mange nye følgere, så gøy! Velkommen skal dere være:) Håper dere liker det dere ser.  Jeg fokuserer på bildene og det jeg skriver legger jeg ikke så stor vekt på. Jeg er ikke akkurat den fødte skribent! 
Men enjoy de som vil.

:)

God klem fra meg.
Helene


30 kommentarer:

 1. Åhhh, så vackert bord! Tänk att det är en författare som haft det också. Jag när ju en dröm om att skriva en bok förstår du, så ett författarskrivbord är ju precis vad jag behöver *ler stort*
  Jag njuter verkligen av dina vackra bilder.
  Ikväll passar jag på att vila från jobb en stund och det är skönt.
  Ha det så bra!
  Kram kram Mia

  SvarSlett
 2. Så herlig det bordet var, Helene :)
  Enig med deg, skriver ikke så altfor mye jeg heller.. Bildene taler jo ofte for seg selv! :)

  Koser meg her inne hos deg!
  Klem til deg!

  SvarSlett
 3. Så flott bordet ditt er blitt! Kjempefint at du deler hvordan du har behandlet det. Jeg har et lignende til PC-bord, men skulle ønske det hadde en skuff til alle småtingene som blir liggende og flyte.
  Ha en fortsatt fin kveld :o)

  SvarSlett
 4. Fantastiske bilder, Helene! Det er så fint hos dere, og du er jo en ekspert på å gjøre det vakkert og få frem til lille prikken over i`en!
  FLINK!! Jeg vil komme på omvisning hos deg- det må jo være som å komme inn i en magisk verden!
  Hihi!

  Madicken klær, ja!? Har såå lyst på!! Polar`n og Pyret solgte jo Madickenkjole for en tid tilbake, men det ble jo utsolgt med engang... :( Skulle ønske jeg kunne sy! Og hekle, strikke og brodere... ;) Hehe!

  Det er nok like moro for prinsessen som for for å dekorere fyrstikkesker, altså, det må dere gjøre på juleverksted! ;) Har vanligvis ikke tid til det selv heller, men når jeg har ferie, og ikke får til bergenstur likevel, så har jeg bestemt meg for å ikke gjøre noe fornuftig, og bare ha et par dager hvor jeg kun gjør det jeg vil (det er derfor jeg har storrengjøring på kjøkkenet nå *kremt*)

  God klem til deg, skjønningen!

  SvarSlett
 5. Hei og hå:)Bordet ble riktig flott....antikkvoks er jeg på jakt etter...er det dyrt??

  Du er vel svevende ennu tenker jeg....:)nyt det du...det er vel unt alt sammen....
  Nei..er ingen skribent jeg heller...det er jo bildene som er viktig.....
  Fant en masse gull i dag og:)Det er slik med meg og..finner så masse som jeg ser monn i...andre skjønner ikke et kvidder he he
  og sier det igjen...du var så flott på Tven....
  eddaKlemmer til deg

  SvarSlett
 6. Bordet er forresten blitt N Y D E L I G!!!

  SvarSlett
 7. Hei Helene:)

  Tusen takk for en opplysende kommentar om slyngebehandlingen! Det var interessant:) Jeg håper jo selvfølgelig at det hjelper, men nå har jeg gått på det i to måneder. To måneder uten virkning, da hjelper det kanskje ikke da?

  For et fint bord! Det var helt fantastisk!:) Har du malt det? Det var så fin farge.. Vi har et bord som har en lignende farge, og jeg har alltid lurt på hvilken maling som er brukt.. Forresten, angående innlegget ditt under. Du er akkurat den personen som vil få til å lage en lampe ut av slike ting:) Du er sikkert sånn som jeg har beskrevet mamma i mitt siste innlegg?:)

  Klem fra C:)

  P.S. Jeg synes du skriver veldig bra også jeg:)

  SvarSlett
 8. Trivelig arbeidsplass i vinterhagen din. Bordet ble kjempefint og så flott at du deler framgangsmåten, antikkvoks må jeg prøve en gang.

  SvarSlett
 9. Fantastisk bord Helene og det sklir selvfølgelig rett inn i ditt univers av vakkert!...og heldige meg får komme inn å titte;)

  Nattaklem...

  SvarSlett
 10. Nydelig bord! Maken til mitt :) Bortsett fra at jeg mangler skuffen!!
  Dette var en nydelig blogg! Jeg måtte legge meg til som følger!
  Håper det er i orden!
  Ha en fin kveld:)

  mvh Bergfrua

  SvarSlett
 11. Nydelig makeover... ♥

  Slike bord er så vakre...!!! *Sukk*

  *Ha en fortsatt fin uke*

  Klemmer fra MV ♥

  SvarSlett
 12. Det var kjempekoselig med wining i ditt vakre hus Helene:) Og jeg gleder meg stort til messen! Litt shopping skal det nok bli, selv om jeg egentlig ikke burde;)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 13. Takk for stemme <3 Det var en nyyydelig krok og et stunning bord, og så heldig dere er som har vinterhage! Det er da man lurer på om man gjør rett i å bo på 45 kvadrat midt i Oslo ;)

  Klemmer :)

  SvarSlett
 14. Dette er bare helt AMAZING!!! Nydelig lys i bildene1
  bordet gjorde vinterhagen mer koselig og brukervennlig.
  Også 1000 kr? Det er deg ...meget dyktig til å finne det autentiske isteden for kopien!
  ♥♥♥

  SvarSlett
 15. Hei Helene!
  Bordet ditt ble kjempefint!
  Takker for maletips og etterbehandling ;)
  Fikk kjøpt et lignende mindre bord tidligere i høst som fortsatt er ubehandlet. Er så sjarmerende med disse smale dreide bena!!!
  klem Laila

  SvarSlett
 16. Å, det fantastiske bordet! Vinterhagen din har blitt en helt annen etter at bordet kom inn dit.. Kjekt at barna kan bruke det og:)

  SvarSlett
 17. Ja, det er mye Rice-plastikk, knallfarger og polkadotter ute og går, men de kommer ikke inn hos meg :) Heldigvis bestemmer man 100% hva som kommer inn hos en selv! Jeg synes jo dere har det utrolig nydelig, så at dere fortjener tittelen, er det liten tvil om i mine øyne :) Og fagjuryen er jo enig, så!

  Ja, det er fine sveitserhus rundt omkring som jeg sikler etter! Har også en svakhet for gamle murhus med rutete vinduer ;) Men det kommer en gang, bare ikke i denne fasen av livet! Nå er det sparing som gjelder så vi i alle fall kan _eie_ 45 kvm :) Bra nok for oss i første omgang!

  SvarSlett
 18. Heisann :-)

  Det bordet er bare blitt alldeles nyyyyydelig! Og det passer jo perfekt i vinterstuen din. Me love :-)

  Blir det messe på dere i helgen? Lurte på å ta meg en liten tur jeg også.

  Klem W

  SvarSlett
 19. For et sjarmerende bord, og heldig du er som har vinterhage ;) Det er drømmen..

  Ha en fin kveld!

  Caroline

  SvarSlett
 20. Vet du, jeg fant en blå helt nyyydelig sifon på Milde Himmel, favorittbutikken min her i byen, i sommer, men ei frue rappet den rett foran nesa mi! Makan!? Da trodde jeg neesten jeg skulle begynne å grine! Hehehe! ;)

  Nattaklem!

  SvarSlett
 21. Heisann
  Det bordet ble nydelig. Skal jammen prøve meg på maling med kun heftgrunn jeg og. Stilig...
  Nyt dagen
  Klem Tove

  SvarSlett
 22. Lekkert bord, med en nydelig utsikt å hvile øya på når man tar seg en pause i lekse-/kontorarbeid. :o)

  Ha en fin torsdag!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 23. Så flott skrivebord i et nydelig rom - så flink du er :) Hyggelig at rommet kan ha flere funksjoner og brukes av både deg og barna også!
  Ha en fin torsdag :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 24. Hei å hopp:)
  Sukk Sukk.....dette bordet var da berre lekkert lekkert !!!! Flink er du!!
  Klemz,
  Randi

  SvarSlett
 25. Nydelig bord i et nydelig hus!!!

  SvarSlett
 26. Hei og gratulerer med prisen! Jeg elsker også det gamle, bor i et verneverdig jugendhus fra 1915, som er tilknyttet området rundt fortet her. Så det er mange historier nyttet til det. Hadde vært koselig om du kunne følge min blogg, jeg er ny i faget og har sikkert masse å lære av deg! Bordet du viser har jeg nesten maken til, men mitt er litt mindre, tror jeg.

  Hilsen Christin alias TIN

  SvarSlett
 27. Lekkert bord! Her kan dere kose dere :-) Og som alltid, vakre bilder, Helene.

  Fiiin fredag!

  Marie

  SvarSlett
 28. Nydelig, nydelig bord!!
  Klem,Line

  SvarSlett
 29. Ååå...helt nydelig! Både bordet og vinterhagen♥
  Drømmer selv om en liten vinterhage/glassveranda, slik at vi kan få litt større stue... Mannen min eier nemlig et gammelt trampe-orgel,som står hos moren hans og venter på at vi skal få plass til det.. ;)

  Gratulerer som ukas blogger forresten!! Du har en kjempeflott blogg som jeg gleder meg til å følge videre!

  Riktig god helg til deg og dine :)

  Klem fra Fru K

  SvarSlett