tirsdag 19. oktober 2010

BokskapBildene er fra en gammel Finn-annonse som jeg har lagret under mine funn:) Det var tilsalgs for 9500 kr. Jeg bød 9000kr dum som jeg var... det og det ble solgt for 9500 til en annen. Mye penger, men dette skapet for meg, ble bare "IT".

Et slik skap... er bare a dream come true! Tror det er det nydeligste møbel jeg noen gang har sett. Drømme og ønske er lov :)

38 kommentarer:

 1. Herregud for et vakkert skap!! Dette er en sjelden skatt, som sikkert mange av oss kunne tenke oss å få fatt i!!!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Wow så fint det var och vilka färger! Så fin blogg du har, roligt att besöka dig!

  Kram
  Adela

  SvarSlett
 3. ah.. gud så NYDELIG! :) HELT klart et sånt står på ønskelisten!! Lekre barnesko under herå, Helene! Og den oljelampa var bare et SYN!! :)

  Ha en fin kveld!
  Klemmer til deg!

  SvarSlett
 4. Gosh! For et vakkert bokskap!!

  SvarSlett
 5. Har ingen ord... Trudde det var ditt! :)

  E :)

  SvarSlett
 6. Så vakkert skap! Tenker det ble solgt fort jeg... Fargen var helt nydelig..
  Virkelig et drømmeskap!!!
  klem Laila

  SvarSlett
 7. Litt for søtt for meg - men heldigvis er smaken som baken :-)

  Snart leggetid :-)

  klem W

  SvarSlett
 8. Har et veldig likt et i stua mi. Elsker det. Grabbet tak idet i en antikvitetsbutikk som skulle legges ned og angrer ikke et sekund. Nydelig!

  SvarSlett
 9. Herlig skap, herlig farge! Skjønner godt at du likte det ja!

  SvarSlett
 10. Herlig fargesammensetning på skapet !!! Kan ikke huske å ha sett noe lignende.... Lagrer masse finn-bilder,jeg også...det er jo så mange skatter folk vil kvitte seg med !!! Skjønner ikke at dem klarer,menge ganger ! - men det er jo bra for oss samlere.......hihiii :) Kos deg videre,håper det går bra med lillegutten din :)

  SvarSlett
 11. OOOOiiiyyyy!!!
  Det var virkelig noe jeg likte!!
  Fargen var super.
  Alt trenger ikke være hvitt!!
  Er på jakt etter noe lignende til kjøkken.
  Akkurat i den fargen.
  Men er nok ikke billig noe slikt nei!!
  Klem fra Sol

  SvarSlett
 12. Det er bare perfekt!!!! Vi får håpe det dukker opp flere...:)

  SvarSlett
 13. For et fantastisk skap! Det kunne jeg virkelig tenkt meg selv også! Nyyydelig!!

  Så fine overlaken med røde monogrammer, forresten! Superskjønne!!

  Ønsker deg en god natt, skjønne deg!

  Stor klem

  SvarSlett
 14. Så fint detta skåpet var!
  ha en fin dag1
  Kram Kathrine

  SvarSlett
 15. Helt nyydelig...ja drøm drøm ...de er heldigvis gratise:)
  kos deg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 16. Oj det var vakkert! Og fargen var bare helt nydelig!:-)

  SvarSlett
 17. Ja du det kan man kalla en dröm!! Underbar turkos patina...så vackert...dream on...
  Kram Pia

  SvarSlett
 18. åhhh akkurat hva jeg kunne ønsket meg!!! helt nydelig var det skapet:) jeg sitter akkurat og lurer på mine egne skap-problemer, om jeg skulle byttet ut...sukk...den som bare kunne fråtse i nye (gamle) skap:) som du sier..det er lov å drømme:)

  SvarSlett
 19. Ja jeg er er helt enig med deg... skapet er nydelig =)

  klemmer

  SvarSlett
 20. Hej! Hittade din blogg idag och vilket fantastiskt hus ni har och med vilken stilkänsla ni har inrett det!!! Väldigt imponerad och vilken inspiration du är, TACK!
  Mvh Pernilla

  SvarSlett
 21. Helt alldeles nydelig!! Og med deeeen rosafargen inni... sukk;-)

  SvarSlett
 22. Det var et utrolig flott skap!! Synd du ikke fikk det! Det var fine bilder av det og, uvanlig til å være finn! ;-) Ha en god kveld! Klem

  SvarSlett
 23. ja, ja - det kommer sikkert en annen anledning. Man kan ikke vinne alle omgangene.... Malingen var utrolig flott.

  SvarSlett
 24. Skjønner godt at du falt for dette skapet.
  HELT NYYYDELIG!!!

  Men slik er det jo på finn. Kan ikke "vinne" hver gang.

  Ha en fin onsdagskveld!!!

  Hilsen
  Marianne

  SvarSlett
 25. Hei kjære Helene! Eg har linka til deg i kveld, angåande shabbing av møblar. Visste at du hadde eit innlegg om eit bord du hadde behandla? Håper det er ok? Sei frå viss ikkje!

  Ha ein fin kveld!
  Klem E :)

  SvarSlett
 26. Først og fremst; gratulerer som ukens blogger på BoligPluss! Det var fortjent. Du har en inpirerende blogg!! Det har jeg visst sagt før:-)
  Synd du gikk glipp av bokskapet, men det dukker alltid opp et nytt. Jeg gjorde samme tabben for litt siden, et nydelig vitrineskap til 5000,- som andre tar det dobbelte og vel så det for. Det hadde de samme utskjæringer som "ditt" bokskap.

  Men du fikk da en nydelig lampe. Den var virkelig flott!

  Da du var på TV2 la jeg selvfølgelig merke til at du hadde trukket et fint putetrekk/overlaken over fjernsynet;-) Syntes det var en god ide, jeg.

  Ha en flott høstkveld!

  P.S. Har dere planer om å starte arbeidet med gruven? Vi har planlagt i over 13 år, men tør ikke. Litt dyrt å få kompetente murere også inn til en øy. Men har tegnet skisser og vet nøyaktig hvordan den skal se ut. Så jeg gleder meg til å se deres resultat.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 27. Åh, tenk på den som fikk det skapet.. Heldige!! Vi har faktisk et lignende, som min mor kjøpte for mange år siden. Men, det er ikke så fint som dette!

  Kan jeg spørre om en ting? Jeg ser at du har såå masse vakkert! Hvor får du egentlig tak i dette? Du må være verdens beste Askeladd?:) Du får også et fantastisk fint lys i bildene du tar.. Kanskje du har valgt feil yrke?;)

  Klem:)

  SvarSlett
 28. Hallayen "tvilling" :-)

  Guuuu det er så julestemning ute!! Eg blir jo helt vill i nikkersen!! :-) Klar til å slenge ut dombjellene, finne frem de røde og hvite kjøkkenhåndklene, grave frem julepynt fra loftet og på med Dolly Parton & Kenny Rogers' juleplate på full guffe! ..." I believe in Santa Clause.......".....
  Ja du skjønner...ha ha ha....ungene slukte middagen og føk ut i boblebukser, votter og luer....men de måtte nøye seg med å leke med snøen, det var visstnok ikke nok til å ake...ha ha ha ha.....det er HERLIG!!!!!!!!! :-)

  SvarSlett
 29. WHAT???????? Ikke klar for jul??????????? E du ikkje KLOK!!???????
  Her e eg SÅÅÅÅ klar!! Det kribler i hele meg...ha ha ha.....Eg e helt umulig når det gjelder julen. Har sånne "nasjonalromantiske" tanker om hvor perfekt alt skal bli...så blir det et "hel*** uten like - hvert år..ha ha ha...men det er bare noe med gleden av å glede seg.....eg blir jo verre og verre for hvert år!!! Jaja, i ÅR skal eg være "føre var" og være SKIKKELIG forberedt! Så det så!!!
  Bare vent du, skal nok få deg i julestemning når eg kommer drassende på en dunk rødvin med bjeller rundt halsen...ha ha ha....." I'll be home with bells on" (Dolly & Kenny - igjen...) får med et en mer ordrett en betydning da....ha ha ha...

  SvarSlett
 30. Hahhahah! Love you lobelia:) Jeg kjenner meg igjen i det du skriver:) Men akkurat derfor er jeg ikke helt klar. Jeg må brette opp ermene og planlegge litt. Men det er mye som skal gjøres og bør prioriteres før det:)

  kram kram som de sier på svensk! Håper ikke vi får kram snø enda...

  SvarSlett
 31. ååå joda , bring it on - eg e klar.......................................................................trur eg......

  Kram kram
  Over and out...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  w :-)

  SvarSlett
 32. Hei igjen...her er linken til mitt skap:http://husetshjerte.blogspot.com/2010/02/stuen.html
  Nydelig brunt skap som passer perfekt i mitt interiør. Dørene er så gamle at jeg åpner de varsomt, glasset i dørene er boblete og uskarpe. Heeerlig! Ha en skjønn dag!!

  SvarSlett
 33. Nydelig skap i en aldeles nydelig farge.

  SvarSlett