tirsdag 23. august 2011

Hei!
 Som noen andre i sommer så har vi vært ute og reist litt, mulig jeg er back in buisness med bloggen nå!! Så treig! Ferien gjorde at jeg datt helt av karusellen:) I tillegg så klarte jeg å knuse skjermen på macen min og har vært uten pc.. Blææ
..
Ferien i Frankrike, dyreparken og Arendal var som ungene og foreldrene ønsket. Utrolig deilig med en timeout!!!! Nå har hverdagen innhentet oss og høsten skal visst komme snart. Tror den begynner i morgen faktisk! Da er det godt å ha sommerferien og mimre til og jeg håper batteriene er klare for en ny vinter. Tiden går så fort!!! Om 4 måneder er det jul igjen.


Har masse bilder fra feiren men de er stuck i videokameraet for øyeblikket. Legger ved noen bilder jeg har tatt med Iphonen slik at jeg får dokumentert litt for min egen del.


Hytten/huset vi fikk låne av bekjente i Arendal var bare helt fantastisk!!! Egen strand, fantastisk stor hage med slengdisse fra himmelen, trampoline, lekegravemaskin og dissestativ... Huset var et nyrestaurert gammelt hus helt etter min smak med alt utstyr du kunne komme til å trenge!! Ingenting manglet og sengene var bare så fantastisk deilige å sove i. Lucky us!!!


Var ikke mange soldager i Arendal, men vi fikk en dag på denne stranden ute i skjærgården.

Og blåbærturer hos Mormor og Morfar fikk vi også med oss.. Idyll !!!!

Ellers så har vi klart å mure opp kakkelovner i sommer, og gleder meg til å vise dem. Må bare summe meg til å dra fra kameraet. 


Klemmer Helene


6 kommentarer:

 1. hei,
  å velkommen tilbake, koselig å se deg igjen,
  nydelig ferie dere har vært på, kjenner meg igjen på noen bilder her, men ikke rart, bor jo i arendal,nydelig sted dere fikk leie, finnes ikke bedre enn gamle bestemor hus,
  ønsker deg og dine en fortsatt fin uke,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Herlig å ha deg tilbake! Kosele bilder fra ferien! Kos deg! Gleder meg til å se kakkelovnene :) Ha en fin Onsdag i morgen! Stor klem til deg!

  SvarSlett
 3. Åååååå det huset MÅ dere låne neste sommer også - vi kommer!!!!!!!!!!!!!!! HEAVEN!!!!!!!
  Skal få lastet opp bilder og sendt på CD til deg. Nå SKAL eg snart se de kakkelovnene altså! Eg stemmer for neste helg!! :-))

  Klem klem W
  Godt å ha deg tilbake :-)

  SvarSlett
 4. Herlige feriebilder, ser ut som ungene koser seg og slapper av i solen på stranden :o)
  Godt å ha sommerminner å se tilbake på nå som vi har en lang kald vinter foran oss.
  Ønsker dere en herlig start på hverdagene fremover :o)

  SvarSlett
 5. Velkommen tilbaks!!
  D ser ut som en deilig ferie...Arendal er jo bare en flott by! Men været har jo ikke vært det store....

  Ha en fin dag!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 6. Som troll i eske: der var du jo!!!Feriebildene ser herlige ut! Tror nok disse minnene er gode å ha fremover i mørketiden: tenk på hvor heldig du er når alt er tungt og trist:)Håper at det er lenge til jul..føler vi må stoppe tiden, alt går så fort. Herlige bilder av trollungene:):):)

  SvarSlett