torsdag 2. juni 2011

Soverommet


Her står pcen når jeg skal nyte litt nedlastet underholdning fra sengekanten.Ikke så ofte sengen ser slik ut, men når den gjør det er det veldig deilig:)Har lenge hatt et gammelt sett med sengetøy liggende og tenkt at det er for fint til å brukes, men det får nå være måte på. Og jeg er glad jeg har tatt det i bruk, det er bare av helt himmelsk kvalitet og dynen føles tung og trygg som den gjorde da jeg bodde hos bestemor.
Kurvene er bare helt rå!! På den største kurven står det "Beinstulpen" og "Jambe des basses". Da dette har vært belgiske armé kurve tenkte jeg "beinstumper?" Æsj! Men etter å ha googlet ordene fikk jeg ikke det helt til å passe med noe "armé-greier". Leggvarmere eller leggings var det som kom opp så kanskje denne kurven ikke har vært med i noe krig i det hele tatt men heller et danseakademi:)
Ginemor har flyttet opp på soverommet. Den passet plutselig så godt her etter at jeg malte kjøpmannsdisken fra Home and Cottage/Living hvit med kalkmaling fra Wake up Living (farge mineral white)
Denne var brun, ble malt med tre strøk oljemaling, patinert med en blanding av terpentin, linolje og umbra. Resultatet ble for gult så jeg tok en runde med en blanding med fargepigmentet kjønrøk. Da ble jeg riktig fornøyd!  Men puhh, det var tidkrevende...

 


OBS! Glemte å lukke den ene skuffen, eller den gikk ikke igjen på tidspunktet jeg var så arbeidslysten:) Her ser man hvor hvit sekretæren var før patineringen ble påført.
Det var ikke så lett å få fram fargen på bildene da lyset ute var så mørkt! Skulle tro det var høst, sukk..
Nærbilde av patineringen..
 Kurver fra Riviera Maison som jeg kjøpte på et opphørssalg. De synes jeg har riktig fin patina for å være nyproduksjoner. Jeg var innom "morbutikken" Riviera Maison for litt siden for å sjekke om de fortsatt hadde disse kurver og det hadde de. De koster rundt 600 kr noe som jeg syntest var litt dyrt, men da de sa at alle kurver ble gravd ned i en slags leire og for så å ligge der i flere måneder for å få den rette fargen/patinaen, så synes jeg at det er helt grei pris.
 Med skråvegger på begge sider av soverommet har jeg litt lagringsproblemer.. Klesstativet må nok flytte litt rundt dessverre..

Siden været er så ille så har "høst"- forkjølelsen inntatt huset. Igår var huset så ryddig, rent og pent. Idag har vi ikke orket å gjøre noen ting så de nå akkurat friske barna har fått holde på uten at mor har ryddet opp underveis.. Jaja, thats life!

Klem!15 kommentarer:

 1. ååå herregud du overgår deg selv!!!!! Joda, kommoden ble drittfin , men dæven korti rakk du å male den da??? Eg blir jo helt anpusten bare ved tanken. Skal ikke så mye som se på en malingskost på laaaaaaaaaaaaaaang tid!
  Det mangler noen hoppende unger på sengen :-) Bless! :-)
  Eg sitter her i kosedress og skal snart slenge meg på sofaen med en film. Tragisk vær, men imorgen venter en deilig dag for fruen på manikyr og facial m/noget attåt :-)
  Vi snakkes plutselig .-)

  Klem klem W

  SvarSlett
 2. For et nydelig soverom og det sengesettet var bare skjønt! Å re opp senga er så deilig. Er jo nesten bedre å gå å legge seg da!

  Kos deg i helgen med sol og varme :O)

  Og gratulerer med fin omtale i boligplus :O)

  Carina :O)

  SvarSlett
 3. Dette var et meget omfattende og inspirerende innlegg!! WOW:)
  Er det ikke bare herlig å gå til sengs i dette rommet? Synes at ginemor har funnet sin plass. Dødsfint:)

  SvarSlett
 4. Ja, det var tipsene dine! Det står i maiutgaven :O)

  SvarSlett
 5. Yummy whites! Very beautiful!!

  SvarSlett
 6. Nydelig soverom! Kjenner eg blir rolig og avslappa av berre å sjå på bildene, så det må vel vere ein fin plass å sove på :D

  SvarSlett
 7. Så nydelig rom!! :-) Sengetøyet, senga, ovnen, skrivebordet! Alt! :-) Her er det nok godt å sove ja! :-) Ha en fin helg! KLEM

  SvarSlett
 8. Så nydelig sengetøy. Det er sikkert herlig å ligge i. Mange flotte bilder av alle de fine tingene dine. Ha en god helg

  SvarSlett
 9. Førr ett nydelig soverom! Der kunne æ sove godt :)
  Utruli tøft skatoll, kjempenydelig ♥

  Ha ei fortsatt flott helg!
  Klæm

  SvarSlett
 10. Nydelig soverom <3
  sukk : )

  SvarSlett
 11. Åhhhh så dejliga bilder från ditt underbara sovrum!!!!
  Så fint du har!
  Önskar dej en fin helg!
  Kramar Kathrine
  Fågel Blå

  SvarSlett
 12. Lekkert lekkert lekkert...!!! :)

  Elsker slike kurver... Man kan aldri få for mange... ;)

  Ha en fin helg!

  Klemmer ♥

  SvarSlett
 13. Utrolig flott soverom du har! Så gjennomført med helt fantastiske møbler og detaljer. Litt av en jobb du har gjort med kommoden, men så ble resultatet bra også! Kurvene var kjempefine, både de gamle og de nye.
  Ha en superfin helg :O)

  - mona

  SvarSlett
 14. Underbart sovrum!!
  Vackra bilder!
  Kommoden är jättesnygg!!!

  Kram Tina

  SvarSlett
 15. Helt herlig. Også den fine ovnen da! Kjekt å se at dere har tatt vare på den :) :)
  God helg!

  SvarSlett