torsdag 29. september 2011

Vindusfolie







Da huset våres ligger nærmt veien og folk som går forbi har innsyn til stuen hvor vi sitter og ser på Tv har vi valgt å legge vindusfolie på disse vinduene. Jeg var veldig usikker men nå slipper jeg å dra ned de trøtte liftgardinene og lyset flommer inn! Folien er bestilt fra utlandet da jeg ikke fant tilsvarende utvalg i Norge. Helt supert å få mulighet til å spesialbestille størrelsen.  Folien er kjøpt hos Purlfrost.com







 






Og..... :) Jeg har fått framsiden av JDL og 19 sider inne i magasinet!!!! Det hadde jeg aldri trodd!!!! Her er medisinflaskene jeg har kjøpt i fra en koselig dame fra fyllingsdalen som er messeselger på antikkmessen i Bergen. Flaskene har hun en gang i tiden kjøpt på auksjon i England.
Hoho!! Ganske moro!


tirsdag 27. september 2011

Gjestesengen
















 Sengen er fra Brocante by Susanne, kofferten finn.no, bordet har jeg kjøpt av min søster Lille Vildand, krakken er fra Antikkmessen, overlaken og puter fra forskjellige steder der i blant Fågel Blå sin skjønne butikk.





Pelargoninene henger med men de trives ikke i sine alt for små krukker:) Gardinen i vinduet er fra Lobelia!


søndag 25. september 2011

Stue 2












































 

































Den brune stuen som min mann liker så godt :) Han jobbet hardt for å få frem disse tømmerveggene og han skal få beholde dem selv om jeg til tider føler at veggen kommer å tar meg. Jeg synes det er vanskelig å få det til her inne. Musikk, kontor og kaffeslaberas er rommet egnet til, men det blir til at vi, eller jeg og barna sitter inne i den andre stuen om vi har behov for å se på tv eller ikke. Tror det har noe med den myke ikeasofaen, det lyse rommet og den deilige kakkelovnen å gjøre.

Og til dere som er så skjønne og snille som legger igjen en hilsen til meg! Tusen takk! Det er så moro og jeg blir veldig glad for hyggelige ord! Beklager at jeg ikke er så aktiv selv men jeg titter innom og er glad så mye inspirasjon finnes!



Enjoy life!

onsdag 21. september 2011

søndag 18. september 2011

Snart siste sjangs til å stemme på Norges Vakreste hjem 2011!


Har dere nysgjerrighet og lyst, gå inn på Boligpluss sine sider og stem på Norges Vakreste hjem 2011 
Avstemmningen stenger 20. september
Jeg var heldiggrisen i fjord... tenk at det har gått et helt år allerede! Mye har forandret seg hjemme hos oss siden den gang, men det er jo så deilig med forandring.
Det har vært litt stas å sitte i juryen i år, vanskelig og moro!



Før 2010



 Nå 2011









Ha en koselig søndagskveld!!!

fredag 16. september 2011

Noe av interesse?


Klappbord 1600 kr


Selger ogsså ginen som dere ser litt av på bildet. Ginen er kjøpt hos Butik Sophie men den har ikke orginal fot. Selger den for 2500 kr. Se bilder også lenger ned på siden.


 Det gamle merke fra et strykejern synes jeg bare er sjarmernde. Men selvsagt hver sin smak. Bordet kan males eller slipes ned etter ønske.



 

 Bordet i bruk. Siden jeg har kjøpmannsdisken her nå har jeg desverre ikke plass til dette praktiske bodet. Langbordet mitt er ikke lengre enn 1.88 langt så når jeg får flere gjester har det vært utrolig praktisk å dekke på også på dette bordet.



 Skrivemaskin 600 kr



Nydelig gine med herlig patina!!
 2500 kr




Bilder tatt med iphone i farta :)




 Skolepult/arbeidspult med kul patina. Fin på et gutterom eller på arbeidsrommet?
1000 kr


Praktisk og pent avlastningsbord/konsollbord i cremehvit farge
1500 kr
SOLGT



 Gammel tralle til malingspann?? Dekorativ i uterommet eller til den som har plass inne:)
1000 kr
SOLGT



Ordentlig gamle og slitte sko
300 kr



 Har mistet mail adressen til den som ville kjøpe dette trauet!! Hvis du er innom så beklager jeg så mye. Jeg har trauet ditt enda... gi meg en lyd hvis du enda er interessert :)


Foretrekker at kjøper henter varen men skal være behjelpelig med å sende ting med posten hvis det er ønskelig!

Dere når meg på
helenehy@gmail.com